sminke jeg bruker


bruker ikke så mye sminke på skolen osv, å bruker ikke så mye eyeliner.

Mariapv ♥ 

STEM PÅ ZICO!STEM PÅ ZICO HER!! Trykk på ''Ta meg til duell!'' og stem. 


Har du stemt?
Mariapv ♥

før & etter slettetangHei! Her er noen bilder før og etter jeg slettet håret, ikke så mye forskjell,men hvis jeg sover uten å ha slette håret blir det mye mer krøller over natten. Også har jeg farget håret i dag, vises vell ikke, er bare etterveksen og pitte litt mørkere. Kommer sikkkert ikke til å blogge mye i morgen, eller egentlig hele denne uken. Skal på hospitering, og må ta buss fram og tilbake! Så kommer hjem senere enn vanlig.

Finest før eller etter?

Mariapv ♥ 

follow me♥ Instagram: Mariavassbotn -  her legger jeg ut nye bilder hele tiden.
♥ Weheartit: Mvassb0tn - her finner jeg inspirasjon.
♥ Formspring: Mariavassbotn - her kan du spørre om hva du vill.
♥ Bloglovin: Mariapv - her kan du følge når det kommer nye innlegg.
♥ Snapchat: Mariavass - her kan du snappe med meg, haha.

Mariapv ♥ 

 

DO IT YOURSELF shorts


Bukse fra Gina Tricot//Nagler fra Panduro
BTW, kjøpte den bukse for å lage shorts, er så førnyd! Vet ikke helt om jeg skal ta flere nagler, men det var ikke så mange i en pakke.. 
Det er ganske enkelt og lage en bukse til shorts, er bare å klippe hvor kort du vill ha, brette opp kantene som som jeg gjorde eller klippe fint. Ta på noen nagler og da er det en kul shorts. Haha, prøv det! Er veldig gøy, og du er den eneste i HELE verden som har akkurat den shorts. 
Har du laget shorts før?

Mariapv ♥ 

Istid 4Beklager for sen opptatering, men har ikke så mye å blogge om.. Skulle akkurat blogge, men så var det mat og etter det var jeg så slapp at jeg la meg å så en film på pcen. Jeg så Istid 4! Den var bra synes jeg, anbefaler dere å se den :) Huff, skole igjenn i morgen, så jeg må prøve å legge meg tirlig i dag. Men det blir godt å se alle folkene igjenn da.

Her er noen søte screanshot fra filmen ♥
Har dere sett Istid 4?

Mariapv ♥ 

Cougar TownHei ♥ Som dere vet er jeg syk, og det er ikke noe å gjøre så bestemte jeg meg og se Cougar Town, jeg begynte på sesong 1! :) Men nå skal jeg se mer ♥

Bruker du å se på Cougar Town? 

Mariapv ♥

FORMSPRINGhva skal jeg blogge om?Hei ♥ Nå har jeg akkurat hvert ute og tatt litt bilder, av meg selv selfølgelig.. Haha, neida joda. Men som dere sikkert ser så blogger jeg sånn små innlegg, alså bare legger ut bilder og sånn, håper det ikke plager dere, kom med forslag hva jeg skal blogge om,da kan jeg blogge om noe annet også! Resten av bildene kommer senere/snart, skal i alle fall redigere dem nå :) 

Hva skal jeg blogge om?

 

Mariapv ♥
 

5 filmtips!
21 jump street 
This means war
The last song
Dear john
Journey 2  

Har du sett noen av dem før?

Mariapv ♥ 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits