bilder fra dagenHei <3 I dag har jeg vært ute med Celine! Er lenge siden sist så det var koselig! Vi var atmed skolen og bare snakket og tok litt bilder, så gikk vi til Joker, og kjøpte is! BEN  & JERRY´S ♥♥ Har i allefall hatt en fin dag! Har vell egentlig ikke så mye mer å skrive om, føler jeg bare legger ut bilder og ikke skriver noen, men er jo noen som bare ser på bildene da! I morgen skal jeg på kino!! Skal se hangover 3, gleder meg så sykt. Men nå skal jeg snart legge meg, snakkes i morgen! :)(Nils Ingar Aadne ♥)  
Hva har dere gjort i dag?

Mariapv ♥ 

snapshots fra i dagHei <3 Har tatt en del bilder, har grillet og koset meg! Føles som sommer ♥ Skulle bare si god natt! Her er noen bilder fra i dag!


Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

sommer og solHei bloggen ♥ Dro til Bodø på Søndagen og kom hjem i går. Tok ikke med kamera så har ikke så mange bilder. Det var veldig fint vær og veldig varmt, har vært 22 grader! På Mandagen badet jeg får første gang i år! Var sykt kaldt. Etter det dro vi på Tivoli i Bodø, tok noen karuseller men ble dårlig senere. På Tirsdagen var jeg hos kjeveortoped, ble litt shopping og. Når vi kom hjem dro vi å henten en pakka til meg, det var ny kamerae! ELSKER DET! ♥♥ Slenger med ett bilde jeg tok i dag! Følte det var veldig sommerlig. (kommer videoblogg om innkjøpet senere!)


Hvordan har været hvert der du bor?

Mariapv ♥

i miss summerjeg savner:

å være brun.

å ha på sommer klær.

å være ute å chille med venner.

å dra ut på båten.

å gå på standa.

å ta bilder ute.

å bade.
varmen ♥ smoothie ♥ sole seg ♥ teltturer ♥ null skole ♥ sove lenge ♥ overnattingsbesøk ♥ være ute lenge.
sommeren 2013 skal bli sykt bra!! gleder meg så sykt ♥
Gleder du deg til sommeren?

Mariapv  ♥ 

summerdays

Nyter det siste dagene av sommerferien i fin været!

Mariapv ♥ 

overnatting med CelineHei ♥ I dag har jeg vært litt med Celine, hun overnatter hos meg i natt. Vi har bare snakket å chillet! Gidder ikke skrive sånner lange innlegg. Derfor får dere bilder.

Hva gjør dere?

Mariapv ♥

bading i finværetHeia ♥ Nå har jeg,mamma og Zico komment hjem fra "vannet" å bada! Det har vært 18 grader i dag, åhh herlig ♥ Vi må gå i marken (lysløypa) for å komme til vannet! Det var vært! tok med kamerae så det ble litt bilder. Senere skal jeg ut sammen med Tirill! Er en stund siden jeg har vært med henne, så det blir koselig :)
 Har dere fint vær?


Mariapv ♥

glemte bloggen.Heei,glemte helt bloggen i går. Eller jeg var ikke på dataen i går. Gjorde ikke så mye i går, var ute å jogget også chillet ute med familien. Våknet nesten nettopp, så nå skal jeg lage litt mat, må bare blogge litt først, mens jeg ser på Hannah Montana Forever :) Og i går kjøpte jeg og mamma Justin Bieber biletter til Telenor Arena, 16.april! kommer mer om det senere!


Levitasjonsbilder, hoho!
Hva gjorde du i går?

Mariapv ♥ 

sunset
Solnedgang! bildene er tatt for noen dager siden :)
Bruker du å ta bilder ute i solnedgang?

Mariapv ♥ 

todayHei :)  
Når jeg hadde ornet meg og sånt, gikk jeg ned til Joker for og møte Therese så snakket vi litt, før vi gikk til Martin også chillet der! Var koselig og se begge igjenn ♥ Nå skal jeg snart gå ned og mekke litt mat, vet ikke helt hva jeg skal gjøre i kveld, sikkert ut sammen med folk eller bare chille hjemme :) (Tok noen bilder på iPhone en til Martin!)og det nederste på min instagram (mvassb0tn)
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥ 

SOMMERFERIE!
HAPPYHAPPY! sommerferie♥ Denne sommerferien kommer sikkert til å bli bra, håper det! Blir litt rart uten båt, har jo hatt båt nesten hele live mitt! Men blir sikkert bra, skal bare være hjemme sammen med venner og familie, eller skal til bodø en tur og. 
Har dere fått sommerferie?

Mariapv ♥

Sydenbilder-instagramInstagram:mvassb0tn

summertimes

Summer will end soon enough, and childhood as well.

Mariapv ♥  

YOLO
You Only Live Once!
sorry at jeg har vært borte fra bloggen i noen dag,har vært så fint vær her i lofoten.! så jeg har vært mye ute, og nå som vi har fri i dag og i morgen (eksamen) så er det ekstra godt meed sol & sommer!

et bilde fra i dag! få mer på instagramen min! - Mvassb0tn ♥
har dere fin vær?

Mariapv ♥

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits