bilder fra bursdagen
Andrine, meg, Eline & Kamilla ♥

Meg og Martine, fjortis enda :o

enda en fjortiss

jaa, var litt problemer, for det var mange som ikke vile være med på ett bilde, også var det nån som ville være med på det osv, så det ble sånn da! 
Hva synes du om bildene? 

Mariapv ♥ 

lørdagHEI ♥ I natt overnattet Celine er! Vi bare snakket å satt på pcen. Det ble tidlig kveld, for begge var sykt trøtt. Hun dro tidlig hjem for hun ble dårlig, så jeg har vært oppe siden klokken 8. Woho! Har akkurat spilt inn svarene på spørsmålsrunden og redigert den, så den kommer senere i dag. Eller så vet jeg ikke hva jeg skal i dag!

Hva skal du i dag?

Mariapv ♥

sunday morningHeia bloggen :) I går skulle jeg egentlig ha en bloggdag, orne designe og blogge mye, men det gikk jo ikke bra. Jeg tok med kamrae ut og gikk, det var sykt fin sol, og det ble fine bilder! Men jeg begynte og bli skikkelig dårlig, så måtte jeg bare skynte meg hjem, når jeg kom hjem fikk jeg spysyken... Hahah, ja.. Lå i senga i hele går, greide ikke se på tv,pc eller mobil. Men går litt bedre i dag da! Bildene kommer i dag eller i morgen eller noe. Men nå skal jeg fortsette og se frustrerte fruer ♥♥


Hva har du gjort i helgen ?

Mariapv ♥

webcam


 

Mariapv 
  

old pictureshehe, huff..
Synes du jeg har forandrett meg?

 

Mariapv ♥

 

hjemme fra kirkenHei ♥ Når jeg våknet i dag var det stress, skulle være i kirken kvart på 11,også sto jeg opp 10.. Men det gikk bra, Kom hjem fra Kirken for en time siden ca, så jeg har laget noen utkast til bloggen som kommer senere, også hørt på musikk da! DEMII! ♥♥, har hørt på den sikkert 100 ganger. Haha, vi fikk Bibelen i dag,da er det vell bare og begynne å lese? neeida. Vi er 21 i klassen, og det er bare 11 som skal konfirmeres i kirken,og jeg er en av dem da! Men vi snakkes :)
Ble du konfirmert i kirken?eller skal du?

 

Mariapv ♥

thanks god it's friday

Mariapv ♥

curls.HappinessHappiness comes when you believe in what you are doing, know what you are doing, and love what you are doing.


Mariapv ♥

Ut på tur, aldri surHei, i går gikk jeg og familien (tante,søskenbarn og dem) til Kvalvika, man må gå over ett fjell og ned for å komme dit! Var veldig koselig! Men det som ikke var så bra, var at kamerae linsen ble ødelakt, eller noe inn ble løst! Så nå kan jeg ikke ta bilder! og da blir det ikke artig å blogg! Men kommer sikkert til å blogge litt da, men her er bildene! :)

Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥

if you ignore it it'll go away


Hva synes du?

Mariapv ♥

smoothie i vannmelonDu trenger:
En hel vannmelon
2 dl appelsinjuice
En liten boks hermetiske ananas + saften 
En banan

1. Start med å kutte av øverste del av vannmelonen også skrap ut innholdet og hiv dette i blenderen. 
2. ta alt oppi.
 

3. Hell blandingen i vannmelonen og drikk!
Så det godt ut? 
Mariapv ♥

Pictures from todayHeia dere søte ♥ I dag har jeg vært litt med Andrine! vi kjøpte softis, så dro vi til vår "hemmelig" plass. Jeg tok med kamerae mitt ut, så har vi tatt litt bilder også da! Har vært kjempe fint vær her, håper det varer! Liker sommer :) I kveld skal jeg sikkert bare slappe av, er ikke så mye annet å gjøre. Men her er bildene vi tok, håper dere liker dem!Hva har dere gjort i dag?

Mariapv ♥

levitasjonsbilder!


haha, prøvde meg litt på levitasjonsbilder, ble ikke superbra da, siden det er første gang, men det kommer seg! Jeg synes det var drit kult :)
Hva synes du ?

Mariapv ♥

noen bilder
Har vært ute og tok noen bilder med Therese♥ Ble ikke så mange, eller det ble ikke så mange brae da, og noen som jeg ikke legger ut her :) 2 bad 4 you, haha neida!
Bruker du å ha småe photoshooter?

Mariapv ♥ 

Photoshoot dag 2


Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥

Photoshoot dag 1
cellemarinertkaviar & moskuspedovasselin ♥
Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥

bloggen :)heihei :) lenge siden sist eller hva? grunden til fraværet mitt fra bloggen er at først klikket nette, så vi har hatt dårlig nett, og har det enda. Så klikket pc'en min! Så har egentlig vært ute helt siden det ble sommerferie! Derfor har jeg ikke kunnet/hatt tid til og blogge.. Skal prøve og bli flinkerer :) 

Lastet ned Photoshop CS6 for noen dager siden, så har prøvd og redigert noen bilder :) men det er helt klikka på den nye brukerer på pc min, og den normale brukerer min her helt klikket! :(


Hva har du gjort til nå av i sommerferien?

Mariapv ♥

let's commit the perfect crime, i'll steal your heart and you'll steal mine.


Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥

wild hearts can't be broken


Hvilket bilde synes du er finest?

Mariapv ♥

Drømmegutten min!
åhh, så hot! Har elsket Justin Bieber helt siden jeg høre han synge with you av chris brown før han ble oppdaget! 4-5 år siden, har sett på NRK i dag, Justin Bieber i Oslo, Holdt på og dø, han er så sykt flink, hot, PERFEKT! ♥ Og i believe har han til og med en sang som heter Maria! Selfølgelig mener han meg <3 
HER ER YNDLINGSSANGEN MIN MED JB AKKURAT NÅ!
Så du på NRK i dag?

Mariapv ♥

lørdag :)
Var jeg i bursdag hos Celine ♥

Mariapv♥

frimandag!Godmorgen! Jeg sitter enda i senga! Ufixset, men jeg tror ikke jeg gidd og ta på sminke eller klær, kanskje chilleklær! Skull egentlig ut sammen med folk men det ble ikke noe av! Så nå sitter jeg her og hører på musikk, også skal jeg orne gratis design til noen venner :) Det følels som søndag, siden vi har fri! Men det er jo bare godt med fridager :) det er jo bare 24 dager til siste skole dag! og bare 18(tror jeg) skole dager igjenn! I dag har det vært sol,snø,vind,overskyet,sol igjenn,snø, regn... er så irriterende!
Hvordan er været hos dere?

Mariapv ♥

Ut på tur, aldri sur!Hei :) Sorry for lite blogging nokk en gang.. I det siste har jeg vært ute! I går var jeg,Zico(hunden min), Andrine & Cazo (hunden hennes) ute og gikk tur i lysløypa, det er rundt ett stort vann, som vi bruker og bade i om sommeren "vannet". Jeg og Zico vasset litt! Men det var kaldt! Åsså på Onsdagen var jeg,Andrine og familien hennes på haukland! Vi grillet og vasset litt! Og i dag har jeg og Zico gått en tur! Her er noen bilder fra turene! Alle er fra instagramen min Mvassb0tn

HUSK OG SPØR SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN MIN! HER!

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits