NYC


Topp fra Bik Bok // Bukse fra Cubus // Sko fra Bik Bok
Hva synes du om antrekket? 

Mariapv ♥ 

thunder game
//Topp - Gina Tricot//Bukse - Cubus//

Mariapv ♥ 

converse love
//Jakke - Bik Bok//Topp - Bik Bok//Bukse - Cubus//Sko - Converse//
Hva synes dere?

Mariapv ♥ 

outfit fra i gårHEI <3 Var å så Hangover part 3, den var sykt bra! Glemte å poste outfite fra i går.


Vest - Primark // Topp - Cubus // Shorts - ? // Sko - Converse // Solbriller - H&M 
Har du sett Hangover 3?

Mariapv ♥ 

sommer outfit
Topp fra Gina//Shorts fra Bik Bok//Sko fra Converse//Solbriller fra H&M
Hva synes du? 

Mariapv ♥

outfit eller noe..Hei ♥ Gjorde ingenting i går, så da var det ikke noe å blogge om! I dag har jeg bare tatt litt bilder og ornet meg. Skal kanskje være med en venninde senere i dag. Haha, jeg har ett kjipt liv. På bildene under ser dere at det er sol, men i morges når jeg våknet var det litt snø! Nå er det overskyet med litt sol av og till, dere vet jo været i Lofoten.. jaa, men vi snakkes, her er på en måte ett outfit

topp fra Bik Bok og bukse fra Gina
Hvordan er været hos dere?

Mariapv ♥

ett antrekk
Vest - Primark//Topp - Gina Tricot// Bukse - Gina Tricot// Ring - Gina Tricot
Hva synes dere om antrekket?


Mariapv ♥ 

outfit 20.04.13
//Topp fra Primark//Bukse fra Cubus//
Hva synes du om antrekket?

Mariapv ♥ 

Gårsdagens outfit


jakke - H&M//topp - Gina//bukse - Cubus
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

hjemme igjennHei<3 Er så sykt sliten nå, av shopping, venting på flyplassen osv. Vi kom på flyplassen litt tidlig sånn at vi skulle spise osv, så ble flyet kansellert, så var det bare to plasser på neste fly, så da måtte vi vente på det, også var alle flyene forsinket også, så kom hjem for ikke så lenge siden. Så paradise på flyplassen siden jeg ikke fikk se det i går, haha! Har shoppet litt, så vil dere ha det på video eller bilder? Vil dere ha innkjøpet på video eller innlegg?

Mariapv ♥ 

outfit 29.03.2013


//topp - lindex//shorts - bikbok//
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

outfit 22.03.2013Topp og bukse fra Cubus.
Hva synes du? 

Mariapv ♥

outfit 16.03.13


alt fra cubus
Hva synes du?

Mariapv ♥

TGIFHeia bloggen! TAKK GUD DET ER FREDAAG! Senere kommer Andrine å skal overnatte her, det blir sikkert koselig som alle andre gangene! Har egentlig ikke så mye å skrive, men kommer kanskje en videoblogg i dag eller i morgen! her en dagens outfit.Genser fra Bik Bok//Bukse fra Cubus 
Hva skal du gjør i helgen? 

Mariapv ♥

outfit 14.03.13
alt fra Cubus
Hva synes du? 

Mariapv ♥

jentekveldHei! Har ikke hatt noe å blogge om, og har heller ikke gjort noe i dag, men for en halv time siden fikk jeg vite at jeg skulle i jentekveld/fimkveld! Tror jeg tar med kamera så det blir kanskje noen bilder, men nå må jeg bare skynte meg, tok noen bilder av outfite men fikk ingen brae bilder, haha.

topp fra Cubus//Shorts fra Bik Bok
Bruker du å være på jentekvelder?

Mariapv ♥ 

outfit 05.02.2013Ja, i dag har det hvert en chill dag. Uten om matteprøven da, som jeg selfølgelig hadde glemt, å var på jobb i går så kunne ikke øve heller. Det to siste timene hadde vi svømming, men jeg hadde ikke, så da skulle vi som ikke hadde det, sitte på siden og gjøre lekser. Så skyntet meg hjem og slette håre, tok på en annen genser og gikk ut og tok noen outfit bilder til bloggen! Elskerr at det ikke blir så veldig mørkt fort nå, GLEDER MEG SYKT TIL SOMMERN, da er det lyst hele dagen og varmt! Resten av dagen skal jeg sikkert bare slappe av som vanlig, gjøre litt lekser. Men vi snakkes ♥Genser fra Bik Bok // Bukse fra Gina // Topp fra Cubus // Smikke fra ?

Mariapv ♥

outfit 02.02.2013
//Tube bh - Lindex// Topp - Bik Bok// Bukse - Bik Bok//

Mariapv ♥

dagens antrekkHei<3 Har vært en liten tur på Leknes i dag, bare å handlet mat osv, så har ikke kunnet blogge før nå! har spilt inn spørsmålsrunden, så den kommer i kveld eller i morgen :) Ble ikke noen brae bilder, det er så domt at det blir så fort mørkt her! Så kan ikke ta outfits bilder ute :( Skjorten//Cubus//Bukse//Cubus//Hals//Gina.
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

blablaHei ♥ Vil bare si tusen takk for alle kommentarene! Er forsesten på 5 plass på blogglisten i min komune! Setter pris på det. I går slo jeg av pc å ikke var på mobilen klokken 22, men jeg fikk ikke sove før klokken var halv 6, så jeg sov i to timer! Var litt overtrøtt på skolen i dag ja. Men skal prøve å legge meg tirlig i dag, skal ligge hos Andrine tror jeg. Akkurat nå chiller jeg på Mac´en og ser One Tree Hill  ♥Elsker denne toppen fra Gina!

Hva skal du gjøre i dag?  

Mariapv  ♥

Outfit for kveldenJaa, sånn ser jeg ut i kveeld! Jeg filmet med maceen når jeg ornet meg, så for se om jeg for redigert den, så kanskje den kommer ut. Vi skal spise lammelår snart, elsker det <3 Men vi snakkes senere, skal prøve å ta bilder i kveld.
^fint redigert!
Genser fra H&M//Bukse fra Cubus//

Hva skal du ha på deg i kveld?

Mariapv ♥ 

outfit ass

 

 

 


//Genser - Cubus//Hals - Gina Tricot//Bukse - Bik Bok//
Hva synes du om outfite mitt? 

 

Mariapv ♥

første outfit i 9'ende!Da var første dag i 9. klasse overgjort! Var egentlig litt godt å begynne på skolen, men lekser og prøver og sånt, huff.. Kjente at det ble ett slit med en gang fagene begynte og vi fikk leker og bøker og sånt :( Hvilken klasse begynner du i? og ja, jeg spripet håret blondt/lyst i går! Ble førnyd :)
Hadde på meg dette i dag.
dongerijakke - bikbok//gense - cubus//bukse - cubus//smykke - cubus//ring - lindex//

Hva synes du om outfitet? 

 

Mariapv ♥

outfit 09.08.2012Hei ♥ I dag har jeg vært sammen med familie, også har jeg vært ute sammen med Celine. Først gikk vi til joker, der var Martin,Magnus,Brynjar og Robert. Etter en stund gikk jeg,Celine og Brynjar til Magnus, vi så en film, men egentlig ingen som følte med! Fikk ikke se hele til vi dro hjem. Her er outfite før jeg gikk ut sammen med de!
//Genser-Cubus//Bukse-Cubus//
Hva synes du om outfit'e mitt?

 Mariapv ♥

OUTFIT 15.07.12


tubeBH-Lindex//topp-?//bukse-Cubus//
Hva synes du om outfite mitt?

Mariapv ♥ 

DÅRLIG BLOGGING!Hei,sorry for dårlig blogging! Har ikke så mye blogglyst når det er så stygt vær her, va det som holdte meg våken i natt.. Ble heller ikke noe av at jeg skulle til Eline, fordi det er så stygt vær at mamma ikke ville kjøre. Men jaja, får ta det en anne dag. Men nå skal jeg en liten tur ut med Therese & Robert. blir sikkert ikke så lenge. Her er ett lite outfit bilde, dere får bedre når jeg kommer inn igjenn ♥

Har dere dårlig vær?

Mariapv ♥

outfit 14.07.12topp-syden(celinesin)// bukse-Cubus//ring-Lindex//smykke-?//
Hva synes dere om outfit?

Mariapv ♥

Dagens kledningåhh, det er så herlig vær i dag! Rett etter disse bildene ble tatt gikk jeg inn å skiftet til chille klær,så nå sitter jeg inne og har sykt ondt i magen og ser på disney, hoho :) 


//vest-home made//jumpsuit-bikbok//sko-converse//
Har dere fint vær?

Mariapv ♥ 

sommer outfittubeBH-BikBok//topp-Cubus//Shorts-?//ring-Gina
Hva synes du om sommer outfite?

Mariapv ♥

summeroutfit


I dag har det faktisk vært fin vær og varmt, har grillet med familien ute! Kos♥ Senere skal vi kanskje en tur og se på "stor bålet", og i kveld skal jeg være med Andrine.
Har dere grillet i dag?

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits