Sminke&hårvideo - Nyttårsaften
Trykk på tannhjulet, så 1080p for bedre kvalitet :-)
Hva synes du?

Mariapv  ♥

Outfit for kveldenJaa, sånn ser jeg ut i kveeld! Jeg filmet med maceen når jeg ornet meg, så for se om jeg for redigert den, så kanskje den kommer ut. Vi skal spise lammelår snart, elsker det <3 Men vi snakkes senere, skal prøve å ta bilder i kveld.
^fint redigert!
Genser fra H&M//Bukse fra Cubus//

Hva skal du ha på deg i kveld?

Mariapv ♥ 

God nyttårsaftenHeei <3 Tusen takk for forslag på det forrige innlegget! Vet det var noen som hadde kommentert "stygt" men jeg bryr meg ikke, jeg vet hvem det var også. Men jaa, i dag sto jeg ikke opp før klokken var 1, min døgnrytme, og vi skal på skolen om 2 dagen (?) gleder meg.  God nyttårsaften, holder på å finne va jeg skal ha på meg, tror ikke det blir noen kjole på meg i år, bare en bukse å en fin topp sikkert! Dere får se senere! Nå må jeg rydde rommet og orne meg. haha, hører det begynner å smelle allerede nå! sminkefri osv.

Mariapv ♥

hva skal jeg blogge om?Heei ♥ Hva skal jeg blogge om? Vanskelig spørsmål veeit! Men kom med forslag om hva jeg skal blogge om, eller videoblogge om! Har egentlig ikke noe å blogge om for tiden, fordi hverdagene min er bare å sitte på macen i senga og høre på musikk, haha. 


 Hva skal jeg blogge om?

Mariapv  ♥ 

Videoblogg - Innkjøpet fra 29.12.12Trykk på tannhjulet, så 720p for bedre kvalitet :-)
Hva synes du? 

Mariapv ♥

updateHalo bloggen. Det er en stund siden jeg har blogget! sorry for det, blir sikkert mer nå, håper jeg! Har veldig mye å fortelle i alle fall! Kan vell begynne at jeg har farget håret, det er mørkt og litt rødskjær. Også som dere sikkert vet så har jeg fått iPhone 4, og i går kjøpte jeg MACBOOK PRO 13"!!♥♥♥♥  Er så sykt forelsket! Betalte alt selv, den kostet rundt 10.000 kr! Den var på salg til 8.500 men jeg må ha sånn forskiring, og den kostet 1.600 i 2 år. Lykkelig!! Så da blir det sikkert mer blogging og videoblogging! Har akkurat lastet ned PhotoShop cs6 og har iMovie på macen så da blir det bra! 
I jula har jeg bare chillet med venner og familie, har bare hatt på chille klær og sett filmer ♥Hva har du gjort i jula?

Mariapv ♥

fridaaaayåhh, deilig med helg! Skulle egentlig på ett juleball, men det ble ikke noe av, så da skal jeg heller rydde romme mitt, det trengs, haha. Skal prøve å orne litt på bloggen i kveld eller i helga, men kan ikke love noe. Har egentlig ingenting å blogge om akkurat nå, men hvis dere vil vite det, så sitter jeg på rommet mitt i senga med pc, og dyna oppå meg for det er så kaldt, og hører på musikk! - Kjedelig liv ja! Men skal prøve å ha en blogghelg, men dere vet hvordan jeg er, men har ikke planer så langt så blir sikkert litt blogging! Huff, merka att dette innlegget var veldig random og kjedelig derfor avslutter jeg med noen bilder.Hva skal du gjøre i dag?

Mariapv ♥

PHOTO; StamsundMariapv ♥

sunday morningHeia bloggen :) I går skulle jeg egentlig ha en bloggdag, orne designe og blogge mye, men det gikk jo ikke bra. Jeg tok med kamrae ut og gikk, det var sykt fin sol, og det ble fine bilder! Men jeg begynte og bli skikkelig dårlig, så måtte jeg bare skynte meg hjem, når jeg kom hjem fikk jeg spysyken... Hahah, ja.. Lå i senga i hele går, greide ikke se på tv,pc eller mobil. Men går litt bedre i dag da! Bildene kommer i dag eller i morgen eller noe. Men nå skal jeg fortsette og se frustrerte fruer ♥♥


Hva har du gjort i helgen ?

Mariapv ♥

A Thousand YearsLes mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits