PHOTO; Maria Vassbotn

Mariapv   

THIS IS LOVE

Mariapv   

webcam


 

Mariapv 
  

raindaysHvordan begyne ett innleg? hehe, ikke vet jeg. Hei   
I går hadde jeg en pause, var på konf.undervisning rett etter skolen, så dro jeg til Celine :) I dag har jeg sovet,og ikke gjort mye. Skulle vell ha gjort litt lekser også senere skal jeg ut å jogge om det ikke regner som det har gjort nå de siste ukene! Blir sykt lei..
Regner det der du bor?

Mariapv  

sliten..Hallo bloggen! Sorry at jeg ikke har blogget så bra i dag, men har bare vært sliten og trøtt. Og sov i 8 timer i natt, og når jeg kom hjem sovnet jeg klokken 3 og våknet halv 5. Samme i går, men da sov jeg til 6. Og nå er jeg helt trøtt. Har vert ute sammen med Regine, Hanna, Rikke og Martin, og inne hos Regine da. Koselig! Og nå sitter jeg å ser på Privat Praksis! og skal snart sove.. Men vi snakkes senere, brukte VELDIG langt tid på dette innlegge fordi jeg holder på å sovne!//bildene er fra i går.
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥ 

old pictureshehe, huff..
Synes du jeg har forandrett meg?

 

Mariapv ♥

 

høstbilder


jeg vet at jeg er VELDIG flink og over redigerebildene til de blir stygge! Hahah, har brukt opp 30 dagene på photoshop 3 ganger nå, også når jeg skulle laste det ned igjenn går det ikke! :( Derfor bruker jeg picasa 3 eller http://pixlr.com/express/.. Men nå stikker jeg ut hade, snakkes senere sikkert!
Hva synes du om bildene?

 

Mariapv ♥ 

PHOTO; crazy girl 

 

 

 

Mariapv ♥

Video - Sangvideo
Lofte dere en videoblogg, så her er den! Alt er kødd btw, og det er redigert raskere så den stemme dere hører er ikke 100% min orntlige stemme.
Hva synes du?

 

Mariapv ♥ 

hjemme fra kirkenHei ♥ Når jeg våknet i dag var det stress, skulle være i kirken kvart på 11,også sto jeg opp 10.. Men det gikk bra, Kom hjem fra Kirken for en time siden ca, så jeg har laget noen utkast til bloggen som kommer senere, også hørt på musikk da! DEMII! ♥♥, har hørt på den sikkert 100 ganger. Haha, vi fikk Bibelen i dag,da er det vell bare og begynne å lese? neeida. Vi er 21 i klassen, og det er bare 11 som skal konfirmeres i kirken,og jeg er en av dem da! Men vi snakkes :)
Ble du konfirmert i kirken?eller skal du?

 

Mariapv ♥

Fin lørdagskveld!Hei ♥ I dag har jeg ikke gjort så mye, eller jeg har overført over 6000 bilder fra gammel pcn til minnekort og minnepinner. Ellers så har jeg filmet litt, nesten alle bildene et tatt fra en film, uten dem hvor jeg smiler på. Men her ser dere hvordan jeg ligger/sitter når jeg er på pc! haha, får ofte høre "herreguud maria, kordan e dæ du ligg?" osv. Og i dag fant jeg ut at jeg fikk til å ta foten over hode :) men jaja, kommer sikkert en videoblogg i morgen! Men nå må jeg legge meg, skal i kirken i morgen :))

 Hva har du gjort i kveld?

 

Mariapv ♥

PHOTO; denim shorts and a white dress


shorts&kjole fra bikbok.
Hva synes du? 


Mariapv ♥ 

hva skal jeg blogge om?Hei ♥ Nå har jeg akkurat hvert ute og tatt litt bilder, av meg selv selfølgelig.. Haha, neida joda. Men som dere sikkert ser så blogger jeg sånn små innlegg, alså bare legger ut bilder og sånn, håper det ikke plager dere, kom med forslag hva jeg skal blogge om,da kan jeg blogge om noe annet også! Resten av bildene kommer senere/snart, skal i alle fall redigere dem nå :) 

Hva skal jeg blogge om?

 

Mariapv ♥
 

thanks god it's friday

Mariapv ♥

You never really can fix my heart.denim shorts


åhh, ELSKER den! Bik Bok - 399, løp å kjøp.
Hva synes du om shortsen?

 

Mariapv ♥

outfit ass

 

 

 


//Genser - Cubus//Hals - Gina Tricot//Bukse - Bik Bok//
Hva synes du om outfite mitt? 

 

Mariapv ♥

curls.instagram
vanlige instagram-mvassb0tn
inspiration instagram-inspomaria
justinbieber instagram-justinbiebernorwaay 
Hva er din instagram? 

 

Mariapv ♥

PHOTO; I have learned for my mistake 

Mariapv ♥

PHOTO; black and white 

 

 

 

 

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits