Ut på tur, aldri surHei, i går gikk jeg og familien (tante,søskenbarn og dem) til Kvalvika, man må gå over ett fjell og ned for å komme dit! Var veldig koselig! Men det som ikke var så bra, var at kamerae linsen ble ødelakt, eller noe inn ble løst! Så nå kan jeg ikke ta bilder! og da blir det ikke artig å blogg! Men kommer sikkert til å blogge litt da, men her er bildene! :)

Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥

if you ignore it it'll go away


Hva synes du?

Mariapv ♥

kosekveld!Hei♥ 
I dag skulle jeg møte Therese på joker, så var vi der en stund, så gikk vi til skolen bare får å gå en tur å prate! Så hentet vi pc'en min å gikk til henne. Vi skulle liksom kose oss med blogging å film! Men så kom plutselig Martin og Torben inn. Så så vi Material girls, men ingen så egentlig, før Therese blogget. Og martin satt å spillet the sims på pc min! Etter en stund ble vi lei så vi gikk til joker og møtte noen folk! Her er noen bilder som ble tatt med Therese sitt kamera!


søta til venstre!

fotogen eller hva?

tnåw, glad i deg Martin! <3
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥
 

5 filmtips!
21 jump street 
This means war
The last song
Dear john
Journey 2  

Har du sett noen av dem før?

Mariapv ♥ 

smoothie i vannmelonDu trenger:
En hel vannmelon
2 dl appelsinjuice
En liten boks hermetiske ananas + saften 
En banan

1. Start med å kutte av øverste del av vannmelonen også skrap ut innholdet og hiv dette i blenderen. 
2. ta alt oppi.
 

3. Hell blandingen i vannmelonen og drikk!
Så det godt ut? 
Mariapv ♥

hvordan lage flettebølgerGo morgen! Tenkte jeg skulle vise/skrive hvordan jeg får sånn bølger! 1. ta og del håret og lag 5/6 fletter, som som jeg har gjort! 2. ta slettetangen/rettetangen å stryk forsiktig over en og en flette, HUSK at den må ikke være for lenge på en plass! 3. når du har gjort det, ca 3 ganger på hver flette så venter du til flettene er HELT kalde, ikke noe varme. 4. så tar du ut flettene også tar hårspray over hele håre! som det holder seg!

Som ble resultatet, og dere trenger ikke kommenter at dere ser trusen min eller noe sånt, får det er en natt shorts!
Har du prøvd det?

Mariapv ♥ 

JEG VIL LESE DIN BLOGG!Heii, har ikke så mye å gjøre, så KOMMENTER I BLOGGFELTEN BLOGGEN DIN, VIST DU IKKE HAR BLOGG KAN DU LINKE NOEN ANDRE BRAE BLOGGER DU LESER! De jeg liker kommer jeg til å follow på Bloglovin! FOLLOW MEG HER!!  så bare kommenter i vei!

HVA HETER DIN BLOGG? ELLER VET DU OM NOEN ANDRE BRAE BLOGGER?

Mariapv ♥

OUTFIT 15.07.12


tubeBH-Lindex//topp-?//bukse-Cubus//
Hva synes du om outfite mitt?

Mariapv ♥ 

DÅRLIG BLOGGING!Hei,sorry for dårlig blogging! Har ikke så mye blogglyst når det er så stygt vær her, va det som holdte meg våken i natt.. Ble heller ikke noe av at jeg skulle til Eline, fordi det er så stygt vær at mamma ikke ville kjøre. Men jaja, får ta det en anne dag. Men nå skal jeg en liten tur ut med Therese & Robert. blir sikkert ikke så lenge. Her er ett lite outfit bilde, dere får bedre når jeg kommer inn igjenn ♥

Har dere dårlig vær?

Mariapv ♥

fin overskriftHei :) 
I natt fikk jeg ikke sove før halv 8, og siden jeg våknet har jeg sett på Privat Praksis. Koselig! Senere skal jeg kanskje til Elinesnuppa en tur! Lenge siden sist nå. Og i går så jeg og mamma The karate kid,den er så søt!

Hva skal du i dag?

Mariapv ♥
 

quotes med bilder (selvlaget)


Hva synes dere?

Mariapv ♥ 

outfit 14.07.12topp-syden(celinesin)// bukse-Cubus//ring-Lindex//smykke-?//
Hva synes dere om outfit?

Mariapv ♥

HVORDAN BLI EN BEDRE BLOGGER?1.BILDER

Ikke bruk webcamera eller mobiltelefonen! Kjøp et orntlig speilreflekskamera. Ta bilder av små detaljer, ikke bruk så mye blits, jeg bruker nesten aldri det! Ha bilder i alle innleggene på bloggen! Og ikke så mye gammle bilder, ikke la kamera ligge der! Ta bilder.

2.TA BILDER UTE

Hvis du skal ta dagens antrekk,TA DET UTE! Eller photoshoot, lyset blir mye bedre, og da blir bilde det og! (uten blits) Hvis du ikke har noen som kan ta bilder av deg, ta kamerastativ med deg ut!

3.VÆR POSETIV OG GLAD

Ingen vill lese bloggen din hvis du ikke er posetiv eller ikke glad! Smil og vær gla. Tenk POSETIV!

4. REDIGERING AV BILDER

Ikke overrediger bildene dine! Dem skal være natulig og ikke mye farger, mønster eller slikt! Kan godt redigere litt på bildene men ikke for mye.

5. HEADER OG DESIGN

Ikke ha mange forskjellige farger! Det gjør bare bloggen rotete. Ikke bytt header/design HELE tiden! Du kan bruke gratis design, men ikke bytt hele tiden! Headeren MÅ passe inn, det verste jeg ser på en blogg er at headeren er for liten, sånn at bilde kommer flere ganger!

5. SKRIVING

Ikke ha mange " :p <3 :* :) lizzom sæær? OMG!! " osv.. DET ER BARE... Skriv på bokmål sånn at alle kan lese bloggen din. ikke ha mange skrivefeil! Alle har noen, men i hvært innlegg, det mister lese lysen! Ikke bare skriv " i dag har jeg vært på skolen, nå blogger jeg, senere skal jeg ut, i kveld skal jeg se paradis hotel" HALO? huff...

6. ELERS

link til bloggen på facebook! Ha videoblogger,Photoshoot,quotes,spørsmålsrunde,må gjøre video,outfit osv! Ikke blogg for ofte, ikke 4-6 ganger om dagen! det er bare så kjedelig og lese blogger hvis det blogger hele tiden! Ikke blog for skjelden! Minst 1 gang om dagen! Kommenter tilbake, eller kommenter på blogger! Men ikke " hadde satt pris på en kommentar tilbake"! Hør på musikk, se på weheartit, les andre blogger, gå ut og lev livet, FÅ INSPIRASJON! Varier bloggen din! Ikke ha bare outfit hele tiden! osv.. 

LÆRTE DU NOE? HAR DU NOEN TIPS?


Dette innlegget har jeg kopiert fra min andre blogg <http://mvassb0tn.blogg.no/>

Mariapv ♥ 

overnatting med CelineHei ♥ I dag har jeg vært litt med Celine, hun overnatter hos meg i natt. Vi har bare snakket å chillet! Gidder ikke skrive sånner lange innlegg. Derfor får dere bilder.

Hva gjør dere?

Mariapv ♥

nytt designH E I  B L ♥ G G E N ! 

I går kveld ornet jeg ett nytt design. Tok lang tid,og headeren fikk jeg ikke fikset før nå! Så hva synes dere?
I går var jeg litt sammen med Tirill & Rikke, vi var bare utfor joker/shell. Så dro jeg og mamma til Leknes på sentre, det var sånn natt opent, med mye på salg. Men jeg fant ingenting, eller vi kjøpte litt saker til konfen min! Over ett halv år til. I dag har jeg ikke gjort noe! Har ikke ornet meg en gang, nesten alle vennene min er borte så.. Det er ikke noe å gjøre.

Hva synes du om design'e? :)


Mariapv ♥ 

Leser spørsmål!Hvilket kamera bruker du, bruker du en spesiell linse?

Et helt vanlig Nikon D40, linsen er den vanlige 18-55mm zom!

Hva har du som strø på isen ?

kiwi!

hvordan tar du levitasjonsbilder?

Først tar jeg ett helt vanlig bilde av bakrunden, så tar jeg bilde med en krakk, eller en stol eller uansett. Så kan du gjøre va du vill, så brukte jeg Photoshop til og legge de 2 bilde oppå bakrunden så trykker jeg på viskelær og visker bort krakken! Finnes sikkert andre redigerings program til og gjøre det og! 

Hva er det du holder i handa?

Det er en selvutløser fjernkontroll :)

Hva skal du i sommer?
Jeg skal sikker bare være hjemme med venner og familie! Har jo vært i syden for en stund siden. Vi får se :)


Bare spør hvis dere lurer på noe mer! svarer gjerne.

 

Mariapv ♥

bading i finværetHeia ♥ Nå har jeg,mamma og Zico komment hjem fra "vannet" å bada! Det har vært 18 grader i dag, åhh herlig ♥ Vi må gå i marken (lysløypa) for å komme til vannet! Det var vært! tok med kamerae så det ble litt bilder. Senere skal jeg ut sammen med Tirill! Er en stund siden jeg har vært med henne, så det blir koselig :)
 Har dere fint vær?


Mariapv ♥

JUSTIN BIEBER BILETTER!Heeei! På Tirsdagen bestilte jeg og mamma biletter til Justin Bieber konsert Telenor Arena 16.april 2013♥ Vi fikk ett sånn rimi kort, der det sto en kode så måtte vi gå inn på Rimi.no også bestille! Vi bestilte ikke før i 3-4 tiden, så da var Diamond Circle og Golden Circle selfølgelig utsolgt. Egentlig skulle vi ha Diamond Circle, men vi ville ikke risikere å ikke få noen biletter. Så vi tok sitteplasser på tribuen, FELT D, og det er jo rett at med scene så vi får se han ganske bra! JA! jeg er belieber! har vært det helt siden jeg hørte han synge (før han ble kjent) with you-chris brown! HAR TATT EN RING DER HVOR VI SKAL SITTE!

HAR JUSTIN BIEBER T-SKJORTE, BRUKER DEN SOM NATT T-SKJORTE DA! MEN DEN ER HELT DIGG <3

Hoho! redigert selv, kjekk!
Skal du på jb konsert?

 

Mariapv ♥

Pictures from todayHeia dere søte ♥ I dag har jeg vært litt med Andrine! vi kjøpte softis, så dro vi til vår "hemmelig" plass. Jeg tok med kamerae mitt ut, så har vi tatt litt bilder også da! Har vært kjempe fint vær her, håper det varer! Liker sommer :) I kveld skal jeg sikkert bare slappe av, er ikke så mye annet å gjøre. Men her er bildene vi tok, håper dere liker dem!Hva har dere gjort i dag?

Mariapv ♥

glemte bloggen.Heei,glemte helt bloggen i går. Eller jeg var ikke på dataen i går. Gjorde ikke så mye i går, var ute å jogget også chillet ute med familien. Våknet nesten nettopp, så nå skal jeg lage litt mat, må bare blogge litt først, mens jeg ser på Hannah Montana Forever :) Og i går kjøpte jeg og mamma Justin Bieber biletter til Telenor Arena, 16.april! kommer mer om det senere!


Levitasjonsbilder, hoho!
Hva gjorde du i går?

Mariapv ♥ 

levitasjonsbilder!


haha, prøvde meg litt på levitasjonsbilder, ble ikke superbra da, siden det er første gang, men det kommer seg! Jeg synes det var drit kult :)
Hva synes du ?

Mariapv ♥

Dagens kledningåhh, det er så herlig vær i dag! Rett etter disse bildene ble tatt gikk jeg inn å skiftet til chille klær,så nå sitter jeg inne og har sykt ondt i magen og ser på disney, hoho :) 


//vest-home made//jumpsuit-bikbok//sko-converse//
Har dere fint vær?

Mariapv ♥ 

Hva skal jeg blogge om?Hei :) Har akkurat komment hjem fra leknes en liten tur, kjøpte ikke noe! Bare vært med litt folk. Men grunden til dette innlegge er hva jeg skal blogge om? kom med forslag, det er jo dere så leser bloggen min så det er vell dere som vet best hva dere liker :) KOMMENTER HVA DU VILL JEG SKAL BLOGGE OM!

//artiv bilde
HVA SKAL JEG BLOGGE OM?

Mariapv ♥ 

noen bilder
Har vært ute og tok noen bilder med Therese♥ Ble ikke så mange, eller det ble ikke så mange brae da, og noen som jeg ikke legger ut her :) 2 bad 4 you, haha neida!
Bruker du å ha småe photoshooter?

Mariapv ♥ 

galaxy

Kjedet meg litt i går, så redigerte disse bildene på Photoshop cs6 ♥
Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥ 

sommer outfittubeBH-BikBok//topp-Cubus//Shorts-?//ring-Gina
Hva synes du om sommer outfite?

Mariapv ♥

sunset
Solnedgang! bildene er tatt for noen dager siden :)
Bruker du å ta bilder ute i solnedgang?

Mariapv ♥ 

todayHei :)  
Når jeg hadde ornet meg og sånt, gikk jeg ned til Joker for og møte Therese så snakket vi litt, før vi gikk til Martin også chillet der! Var koselig og se begge igjenn ♥ Nå skal jeg snart gå ned og mekke litt mat, vet ikke helt hva jeg skal gjøre i kveld, sikkert ut sammen med folk eller bare chille hjemme :) (Tok noen bilder på iPhone en til Martin!)og det nederste på min instagram (mvassb0tn)
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥ 

Photoshoot dag 2


Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥

ny headerHar laget en liten header i dag, vet ikke om jeg kommer til og ha den, men kanskje! Bildene på header er tatt fra photoshoote i går hvis noen lurte :)

Hva synes du om den nye headeren?

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits