outfit fra i gårHEI <3 Var å så Hangover part 3, den var sykt bra! Glemte å poste outfite fra i går.


Vest - Primark // Topp - Cubus // Shorts - ? // Sko - Converse // Solbriller - H&M 
Har du sett Hangover 3?

Mariapv ♥ 

PHOTO; blue pictures
Canon eos 600D + f/4-5.6 75-300mm
ingen av bildene er redigerte!
Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥ 

geek at schoolHEI <3 Kom hjem fra skolen for en halv time siden, føles som helg, og vi har fri i morgen siden 10.klasse har eksamen, men må på skole på fredag. Jeg hadde med kamera på skolen, vi hadde sånn filmprosjekt at vi lagde en film! Jeg var nerd, haha! Men nå skal jeg ut å nyte varmen, skal kanskje lage en videoblogg også!

Mariapv ♥

bilder fra dagenHei <3 I dag har jeg vært ute med Celine! Er lenge siden sist så det var koselig! Vi var atmed skolen og bare snakket og tok litt bilder, så gikk vi til Joker, og kjøpte is! BEN  & JERRY´S ♥♥ Har i allefall hatt en fin dag! Har vell egentlig ikke så mye mer å skrive om, føler jeg bare legger ut bilder og ikke skriver noen, men er jo noen som bare ser på bildene da! I morgen skal jeg på kino!! Skal se hangover 3, gleder meg så sykt. Men nå skal jeg snart legge meg, snakkes i morgen! :)(Nils Ingar Aadne ♥)  
Hva har dere gjort i dag?

Mariapv ♥ 

back on trackHeia ♥ jeg er verdens beste blogger. nei. Har egentlig ikke hatt tid, har sett serier, koset meg i solen, gått på fjellet og bare ventet på sommer ferie. Men skal prøve mitt beste! I helgen var jeg med venner, søndag gikk jeg på 2 fjell, og i dag med klassen gikk vi på ett fjell i Stamsund. I dag er også sol og varmt, har gått med shorts og topp! Skal sikkert dra ut med en vennine og nyte været! Her er noen bilder fra i går ♥


Er været fint hos dere? 


Mariapv ♥

sommer outfit
Topp fra Gina//Shorts fra Bik Bok//Sko fra Converse//Solbriller fra H&M
Hva synes du? 

Mariapv ♥

snapshots fra i dagHei <3 Har tatt en del bilder, har grillet og koset meg! Føles som sommer ♥ Skulle bare si god natt! Her er noen bilder fra i dag!


Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

innkjøpet fra Bodø 21.05.13
Hva synes du om innkjøpet og videoen?

Mariapv ♥ 

sommer og solHei bloggen ♥ Dro til Bodø på Søndagen og kom hjem i går. Tok ikke med kamera så har ikke så mange bilder. Det var veldig fint vær og veldig varmt, har vært 22 grader! På Mandagen badet jeg får første gang i år! Var sykt kaldt. Etter det dro vi på Tivoli i Bodø, tok noen karuseller men ble dårlig senere. På Tirsdagen var jeg hos kjeveortoped, ble litt shopping og. Når vi kom hjem dro vi å henten en pakka til meg, det var ny kamerae! ELSKER DET! ♥♥ Slenger med ett bilde jeg tok i dag! Følte det var veldig sommerlig. (kommer videoblogg om innkjøpet senere!)


Hvordan har været hvert der du bor?

Mariapv ♥

min 17.MaiHeeei <3 Jaa, 17. Mai i går! Var nesten 20 grader her i Lofoten, og sol å fint vær. Var varmt med bunad. Jeg gikk i tog, etter på spiste jeg kake på skolen, var der ikke lenge før jeg dro hjem. Tok noen bilder i bunaden hjemme, også spise middag. Senere på kvelden gikk jeg og Andrine på fjellet! Kattberget, faktisk det fjellet som er i bakgrunn på bilde! Var en helt grei 17. Mai, ikke den besta daa.

Nå ser jeg på Beauty and the Geek på TLC! Har ingen planer i dag så vi blogges vell senere <3


Hvordan var din 17. Mai?

Mariapv ♥

gratulerer med dagen norgeGRATULERER MED DAGEN NORGE! <3 Nå sitter jeg her med maccen på fanget, har sminket meg, har slettet håre, så ikke noe stress! Skal gå i tog halv 11, enda en stund til! Skal se en nye episode av Beauty and the Beast! Er helt hekta. Slenger med noen bilder fra konfirmasjonen min, siden jeg ikke har tatt på bunad enda! Snakkes senere, kos dere vidre!
Feirer dere 17. Mai?

Mariapv ♥

langhelgHei <3 Nå er det endelig helg! Helt til Onsdagen for meg, er jo fridag i morgen og på Mandagen, så skal jeg til Bodø på Tirsdagen! Eller drar på Søndagen trur jeg. Så er det 17.Mai i morgen ♥ Elsker 17. Mai! håper det blir fint vær. Skulle prøve å ta noen bilder, men ble ikke bra, sminkefri og joggebukse.. Ellers skal jeg bare chille, som vanlig! Snakkes


Gleder dere dere til 17. Mai?

Mariapv ♥

ny header
Hei <3 har endelig fått ny header! Den som jeg hadde sist, var bare midlertidig. Tonje (link) har laget den! Hun har laget en anne som jeg også har hatt, veldig fornøyd! Bare spør henne om hun kan lage header til deg, så får du sikkert!
Hva synes du om headeren?

Mariapv ♥

ja, jeg leverJaa, jeg lever! Har ikke blogget på to uker. Har egentlig bare følt at jeg har blogget pga at jeg måtte, og ikke pga at jeg ville. Og det to siste ukene har vært litt av ett stress! Har hatt 3 tentamener, og har konfirmert meg. Har hatt huset fult med familie også. Så har vært mye med dem, og har ikke sittet på pc mye. Men nå er alle tentamene ferdig, og venter engentlig bare på sommeren! Haha, føler jeg bare kommer med klage innlegg, og unnskyldninger for å ikke ha blogget. Men jaja. Har faktisk bestilt ett nytt kamera!! Så blir sikker mye blogging framover. Har kjøpt Canon EOS 600d, + linse 70-300, og en selvutløser fjernkontroll! Så nå blir det blogging. Kom med tips!

Ett av bildene fra konfirmasjon.
Hva har dere gjort i det siste?

Mariapv ♥ 

i dagHei ♥ Nå sitter jeg på skolen å blogger, badass! Rett etter skolen skal jeg og Andrine dra til Leknes. Vi skal spise på Milano også skal vi kjøpe skolesakter til tentamen osv. Kanskje shoppe litt! Kommer ikke til å blogge før i kveld siden jeg er borte derfor blogger jeg nå! Har fått nytt header, hvis dere ser det! Kommer sikkert til å endre det, var bare lei av den andre header! Hvis du er fink å lage header, værsegood!! Trenger ny. Bare kommenter så kan jeg sende deg noen bilder!

 
her er ett bilde fra photoshoote i går!
Kan du lage header?

Mariapv ♥

1. MaiHei<3 Jaa, da var det 1.Mai! ELSKER Mai ♥ Mange fridager, konfirmasjon og snart sommer. I går overnattet Andrine hos meg! På kvelden slappet vi bare av, vi hadde besøk av Robert! Det ble tidlig kveld. I dag har jeg farget og klippet håret, også har vi hatt photoshoot. Har ikke redigert alle bildene men her er noen!


Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits