justgirlythingsHva synes du ?

Mariapv ♥

KveldsinnleggHei dere søte! Tusen takk før kommentarene! Vet dette er en ganske ny blogg, så derfor trodde jeg at jeg ikke kom til og ha så mange lesere, så fortsett og kommenter og les bloggen min♥ I dag ble jeg med Celine hjem etter skolen, vi spise og gjorde litt lekser, så dro vi og så på en musikal "all in this together" fra high school musical, den var sykt bra. Kjente mange som var der å! Etter det var det opning av teaterfestivalen som varen en uke, da er det mye teater! Skulle egentlig med skolen i dag, men det var vist i morgen så vi gikk ca 2 km også tilbake for ingenting! Og det samme i morgen... 
 

Alt fra Cubus!
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

fra bukse til shorts med naglerHei :) I dag har jeg klippt en bukse til shorts og tatt på nagler! Første gangen jeg har greid og klippt opp en bukse x) Buksen var kort i fotene så da kunne jeg bruke den. Også ser dere at jeg har brettet opp nederst på shortsen, det er fordi da kan jeg bare brette den hvis jeg vill ha den lengre, genialt eller?
Vet ikke helt om jeg skal ha korset, det ble ikke så fint..  Bukse fra BikBok og Nagler fra Panduro. 
Synes du det ble fint?

Mariapv ♥ 

frimandag!Godmorgen! Jeg sitter enda i senga! Ufixset, men jeg tror ikke jeg gidd og ta på sminke eller klær, kanskje chilleklær! Skull egentlig ut sammen med folk men det ble ikke noe av! Så nå sitter jeg her og hører på musikk, også skal jeg orne gratis design til noen venner :) Det følels som søndag, siden vi har fri! Men det er jo bare godt med fridager :) det er jo bare 24 dager til siste skole dag! og bare 18(tror jeg) skole dager igjenn! I dag har det vært sol,snø,vind,overskyet,sol igjenn,snø, regn... er så irriterende!
Hvordan er været hos dere?

Mariapv ♥

chille søndagHei♥ I dag har jeg bare chillet og spillet the sims 3! Også har jeg spist smoothie :) Bra med fri i morgen, kanskje jeg svarer på spørsmålsrunden da! eller senere idag.


Usminket, litt syk & nydusjet, heerlig!
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

Loreen - Euphoria !
Selfølgelig vant Loreen eurovision song contest 2012! Hun fortjente det og, sanger er så fin! Og hun gjorde ikke som de andre som sto å vrikket på rompa ogsånn... Synes dansen var spessiel, men det var helt fantastisk! Men at Norge kom på siste plass synes jeg var domt..
Hva synes du om at Loreen vant eurovision ?

Mariapv♥

Ut på tur, aldri sur!Hei :) Sorry for lite blogging nokk en gang.. I det siste har jeg vært ute! I går var jeg,Zico(hunden min), Andrine & Cazo (hunden hennes) ute og gikk tur i lysløypa, det er rundt ett stort vann, som vi bruker og bade i om sommeren "vannet". Jeg og Zico vasset litt! Men det var kaldt! Åsså på Onsdagen var jeg,Andrine og familien hennes på haukland! Vi grillet og vasset litt! Og i dag har jeg og Zico gått en tur! Her er noen bilder fra turene! Alle er fra instagramen min Mvassb0tn

HUSK OG SPØR SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN MIN! HER!

Mariapv ♥

SPØRSMÅLSRUNDE!jippi! SPØRSMÅLSRUNDE! Da setter jeg i gang en spørmålsrunde, spør så mye dere vill! Kanskje det blir videoblogg, må bare vente til jeg er frisk :) 


Hva lurer du på?

 Mariapv ♥

Espen Lind - Unloved
åhhh, denne sangen er så fin! Det er veldig gammel da, men den er nydelig! og teksten beskriver alt ♥♥ (btw her er lyrics!)
hva synes du om sangen?

Mariapv ♥

YOLO
You Only Live Once!
sorry at jeg har vært borte fra bloggen i noen dag,har vært så fint vær her i lofoten.! så jeg har vært mye ute, og nå som vi har fri i dag og i morgen (eksamen) så er det ekstra godt meed sol & sommer!

et bilde fra i dag! få mer på instagramen min! - Mvassb0tn ♥
har dere fin vær?

Mariapv ♥

 

dagen i bilderDet nederste er fra i går!
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥ 

Sol ute, sol inne
Sol ute, sol inne.
Sol i hjertet,
Sol i sinnet,
Sol, bare sol.
//bilder fra sommeren 11/10
Har dere sol?

Mariapv ♥ 

00:00 make a wish00:00 make a wish

Mariapv  ♥ 
 

ny bloggHeia, da har jeg laget denne bloggen, for tanker,følelser, bilder og quotes! Den "normale" eller vanlige bloggen min heter http://mvassb0tn.blogg.no/ men jeg blogger ikke så mye akkurat nå. Men i alle fall, dette er en blogg som jeg kommer til og blogge på når jeg er i humør, dette blir ikke en normal blogg da, men en bilde/følelse blogg! vet ikke om jeg kommer til og oppdatere så mye, men vi får se!
 
haha, søt bilde må jeg si!
Hva synes du om den "nye bloggen"?

 Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits