SPØRSMÅLSRUNDE
Hei <3 På tide med en liten spørsmålsrunde, men denne gangen er det Andrine som skal svare på spørsmålene om MEG! Hun er bestevennen min, så hun kan vel så og si alt om meg så er bare å spørre i vei! 

HVA LURER DU PÅ?

Mariapv  ♥

sommerantrekkHeei! I dag hadde vi tentamen i Norsk, gikk helt greit. Skrev en sakprosa tekst om internett osv. Siden vi hadde tentamen fikk vi gå hjem halv 1. Siden jeg kom hjem har jeg bare tatt litt bilder og slappet av. Og i morgen har vi fri siden det er 1. Mai! Ikke lenge til komf og 17.Mai. På bildene har jeg på meg shorts, guud hvor jeg savner sommeren! Er ikke så lenge igjenn ♥

Har bare mascara på.
har dere hatt tentamen?

Mariapv ♥

kirken på en søndagHeia bloggen! I dag er det Søndag, den mest chille dagen i uka! Bruker egentlig å ligge i senga hele dagen å se på serier eller filmer. Men ikke i dag nei! Eller gjorde det til klokken 12. Så Friends With Benefits, bra film! Men siden jeg er komfirimant så måtte vi i kirken i dag. Jeg og Andrine syngte Stay - Rihanna.  Ja, ellers så har det vært sol og fint vær her i dag! Sommer snart, neeida.. Snyer sikkert i morgen :( Men nå skal jeg hoppe i dusjen og "øve" til tentamen på tirsdag, blogges!

Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥
 

30 Days ChallengeHei! Har sett andre bloggere har sånn 30 days challenge! Har hatt det på noen av mine andre blogger å, men ble aldri ferdig! Så siden jeg ikke har så mye å blogge om tenkte jeg at jeg skal ha 30 Days Challenge. Vet ikke helt om det kommer hver dag, vi får se!

♥  day 1:  Ditt siste innkjøp
♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
♥  day 3: Noe eller noen du savner
♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
♥  day 5: En sang som får deg til å gråte
♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
♥  day 7: Favorittmaten din
♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
♥  day 9: Smykkene dine
♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
♥  day 11: Et bilde av håndskriften din
♥  day 12: Mobilen din
♥  day 13: 5 ting du ønsker deg
♥  day 14: Noe du er redd for
♥  day 15: Rommet ditt
♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av
♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn
♥  day 19: Innholdet i vesken din
♥  day 20: Parfymen du bruker
♥  day 21: Din verste uvane
♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker
♥  day 23: Nattbordet ditt
♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom
♥  day 29: En kjendis du ligner på
♥  day 30: Den rareste tingen du har


Begynner nå!
♥  day 1:
  Ditt siste innkjøp


De to kjolene var det siste jeg kjøpte! På nelly.com
Hva synes du om 30 days challenge?

Mariapv ♥

outfit eller noe..Hei ♥ Gjorde ingenting i går, så da var det ikke noe å blogge om! I dag har jeg bare tatt litt bilder og ornet meg. Skal kanskje være med en venninde senere i dag. Haha, jeg har ett kjipt liv. På bildene under ser dere at det er sol, men i morges når jeg våknet var det litt snø! Nå er det overskyet med litt sol av og till, dere vet jo været i Lofoten.. jaa, men vi snakkes, her er på en måte ett outfit

topp fra Bik Bok og bukse fra Gina
Hvordan er været hos dere?

Mariapv ♥

two new dresses
Her er de kjolene jeg bestilte på nelly!
Hva synes du?

Mariapv ♥

fin onsdagHei<3 I dag etter skolen var jeg på komf undervisning, og skal være i kirken i hele morgen mens de andre har fri.. Skal ta bilder og øve til konfirmasjonen. Så når jeg kom hjem gikk jeg ut å tok bilder, rydda rommet, tatt mere bilder inne og sett på 2 Broke Girls! Her er ett av bildene, ble egnetlig fornøyd med noen, men det er så store så det dekker sikkert hele bloggen, men kommer sikkert noen etter hvert! Men nå skal jeg spise litt så skal jeg se paradise! Snakkes i morgen <3

Ser dere Paradise?

Mariapv ♥

ett antrekk
Vest - Primark//Topp - Gina Tricot// Bukse - Gina Tricot// Ring - Gina Tricot
Hva synes dere om antrekket?


Mariapv ♥ 

ett lite innkjøpHei <3 Nå sitter jeg å ser 2 Broke Girls og spiser baguett! Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra Leknes. Eller var bare på Cubus, siden de hadde åpent til 9, og 30% på alle klærene! Kjøpte en vinrød hettegenser og en hvit singlet og en svart singlet. 
huff, ble ikke brae bilder.. 
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

bestilt fra nellyHei <3 På søndagen bestilte jeg to kjoler fra Nelly! Den lange skal jeg ha på meg i konfirmasjonen. Den til venste koster 199kr og den til høyre koster 599kr.


1. HER!                                                                                           2.  HER!

Hva synes du om kjolene?

Mariapv ♥ 

streets of London
Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥ 

Innkjøpene fra London 13 - videoblogg
fint startbilde. Sett på 1080p
Hei<3 har plages sykt med å få video inn på bloggen, det gikk ikke å gjør som jeg bruke å gjøre før, men fikk hjelp av noen! Her er innkjøpet fra London, tok ikke med undertøy, men kjøpte 3 bher og 5 truser på Victoria Secret og noen på Primark. Håper dere likte video!
Hva synes dere om innkjøpet?

Mariapv ♥ 

outfit 20.04.13
//Topp fra Primark//Bukse fra Cubus//
Hva synes du om antrekket?

Mariapv ♥ 

takk gud det er fredagHei bloggen! Dagen i dag har vert helt grei, når jeg kom hjem fra skolen, ryddet jeg romme, og litt i huset. Og krøllet håre. Haha, kjedet meg mens jeg venter på Andrine, som kommer snart å skal overnatte. Skal filme innkjøpet fra London i dag, så kommer i løpet av helgen. Skal på noe konfirmasjon greier på Lørdagen, så da blir jeg borte heile kvelden, sykt artig! Jeg har tatt 24294890 bilder med blir ikke fornøyd, så da ble det bare dett under.

Gleder du deg til videoen?

Mariapv ♥

home sweet homeHeei bloggen. Kom hjem i går,og hadde ikke styrke til å blogge. Var på Justin Bieber konsert på tirsdagen, beste dagen<3 Har tatt mange bilder og videoer fra London, så skal prøve å lage en videoblogg av det, skal lage en innkjøps video å, men vet ikke når! Har egentlig ikke så mye tid å blogge nå, for jeg skal på skolen igjenn halv 6. Ongdomstrinnet skal ha sånn bygdekveld, og skal synge og spille gitar, kom å se på! Skal prøve med litt mere blogging framover, har bare ikke hatt pc osv. men vi snakkes!

Har du vært i London før?

Mariapv ♥
 

LondonHei <3 har ikke kunnet blogge får har ikke macen med, å har egentlig heller ikke hatt tid! Har shoppet mye, oxford street osv! Har vært på madame tussauds i dag! Det regnet den første dagen,og i går, men nå er det 20 grader ca ute og sol! Men nå skal vi kanskje i parken siden det er så fint vær! Hade :)

pakkepakkepakke


Hei, denne uken har vert veldig hektisk, har gjort ferdig en to ukersplan med lekser på 2 dager! Har pakket til London, dra i morgen etter skolen, å skal overnatte på Evenes, så stå opp klokken 6 på morgen. Så til Oslo, så til London. Haha, kan desverre ikke blogge når jeg er i London, skal ikke ha med pc, og mobilblogging blir vell kanskje ikke så bra, men du kan følge meg på instagram, kommer sikkert til å legge ut bilder der! Mariavassbotn. Kanskje det kommer ett innlegg i morgen før jeg drar, men er ikke sikkert! 
Har du hvert i London før? 

Mariapv ♥ 

Gårsdagens outfit


jakke - H&M//topp - Gina//bukse - Cubus
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

om 1 ukeHei<3 Tenkte at jeg skulle skrive litt om hva jeg skal om en uke!! LONDON, jaa! Gleder meg så sykt, har aldri vært dær, så det blir sikkert bra. Skal kjøre til Evenes i dag akkurat om en uke, så da er jeg i London, fredag,lørdag,søndag og Mandags kveld. Etter jeg har vært i London drar vi til Oslo, og skal på Justin Bieber konsert den 16! Husker når det var 200, og 100 dager til Justin Bieber, men nå er det bare 12 dager, og 7 dager til jeg dra til London!! Skal shoppe mye! 


 Har du hvert i London før? Har du noen reisetips?

Mariapv ♥ 

Innkjøpet fra Bodø 01.04.13 VIDEO 
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

tjoohei
Var sykt i går, så blogget ikke. I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men skal øve til en matte prøve i morgen og blogge litt! Er ikke en dritt å gjøre her i Stamsund, ingen vill være ute siden det snyer hele tiden.. haha, dette ble et meningsløst innlegg, sorry! skal prøve å komme på noe bedre å blogge om!

Mariapv ♥

mer fokus på skole.Har hvært noe feil med blogg.no osv, så fikk nesten ikke til å publisere forrige innlegg. Har eller ikke noen nye bilder, så dere for klare dere med de! Kommer til å fokuserer mere på skole og venner nå, så vet ikke om det blir så veldig mye tid til blogging, men skal prøve mitt beste. Har heller aldri noe bra å blogge om, så det blir vell mest bare bilder. 
finjoggebuksepia98

Mariapv ♥

hjemme igjennHei<3 Er så sykt sliten nå, av shopping, venting på flyplassen osv. Vi kom på flyplassen litt tidlig sånn at vi skulle spise osv, så ble flyet kansellert, så var det bare to plasser på neste fly, så da måtte vi vente på det, også var alle flyene forsinket også, så kom hjem for ikke så lenge siden. Så paradise på flyplassen siden jeg ikke fikk se det i går, haha! Har shoppet litt, så vil dere ha det på video eller bilder? Vil dere ha innkjøpet på video eller innlegg?

Mariapv ♥ 

i miss summerjeg savner:

å være brun.

å ha på sommer klær.

å være ute å chille med venner.

å dra ut på båten.

å gå på standa.

å ta bilder ute.

å bade.
varmen ♥ smoothie ♥ sole seg ♥ teltturer ♥ null skole ♥ sove lenge ♥ overnattingsbesøk ♥ være ute lenge.
sommeren 2013 skal bli sykt bra!! gleder meg så sykt ♥
Gleder du deg til sommeren?

Mariapv  ♥ 

DEAR YOU.
You who are reading this. Have you had a bad day? Felt that you're not loved? Not good enough? That nobody cared about you? Well, you are loved, you are good enough, and sombody cares. You are a beautiful person, and one day you'll realize that. Realize that you are better than you expected, better than those "popular" girls expected. You've felt ugly? Fat? Too skinny? You are perfect, just the way you are. As long as you believe you're pretty from the inside and out, other people will too. People will see you as the happy, wonderful and fantastic girl that believes in herself. So, if you're having a bad day, always remember that you aregorgeous and you shouldn't have to change yourself for somebody else. You are beautiful in every single way. 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits