bilder fra bursdagen
Andrine, meg, Eline & Kamilla ♥

Meg og Martine, fjortis enda :o

enda en fjortiss

jaa, var litt problemer, for det var mange som ikke vile være med på ett bilde, også var det nån som ville være med på det osv, så det ble sånn da! 
Hva synes du om bildene? 

Mariapv ♥ 

sundayHeei <3 Bursdagen i går var bra, vi kose oss med pizza,brus,musikk! Har ikke blogget i dag som dere sikkert ser. Har sett Istider 3 med familien og bare chiller. Skal til Bodø i morgen, å være dær til Tirsdagen, vet ikke helt om jeg kommer til å blogge, kanskje jeg lager noen forholdskrivde innlegg i dag, så får jeg bare noen til å poste dem :) Men nå skal jeg forsette å se Pitch Perfect, så snakkes vi!

Her er ett bilde fra i går som jeg tok på Photo Booth. 
Hva skal du gjøre i dag?

Mariapv ♥

birthday girlHei ♥ Så dere det fine innlegge som Eline hadde skrevet? Ble kjempe glad! JAA, da er jeg 15år!! OMG LIkssomm<3 ikke fjortis lenger nei. Har vært en tur på Leknes å kjøp inn små saker til bursdagen. Skal ha sånn voksen bursdag å, så de kommer klokken 4. Og senere kommer venner klokken 9. Fikk frokost på senga i dag, så utrolig herlig! Har også fått noen veldige fine bilder på facebook og en video<3 make my day!
Hva skal dere i dag?

Mariapv ♥

hvordan kjole?Hei<3 Jeg skal som sakt feire bursdagen min med noen venner, men jeg anner ikke hvordan kjole jeg skal ha på meg! Har dere lyst å hjelpe? kommenter hvordan du synes!


1. Nelly // 2. Nelly // 3. H&M // 4. vet ikke // 5. Nelly // 6. Nelly
Hvordan kjole synes du jeg skal ha på?

Mariapv ♥ 

Gratulerer mæ dagen, Maria!
Åååh, nu har du endeli blitt 15 år! Gratulerer så masse mæ dageen ♥ håpa du får en kjææmpe fin dag idag, både ilamme familien og i kvell når du skal feir mæ vænna! Du e herlig, så håpa du får en like fin dag idag som du e ♥ Du e en utruli go vænn, som eg e kjæmpe gla førr å ha!♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Vi har utrulig mange fine minna ilag, å fleir skal dæ bli!gleda meg tell i kvell ,skal bli kos! så vil e bære sei at eg e kjæmpe gla i deg, Maria ♥ stooor bursdagsklæm fra Eline! mussmuss;*

outfit 29.03.2013


//topp - lindex//shorts - bikbok//
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

sminke jeg bruker


bruker ikke så mye sminke på skolen osv, å bruker ikke så mye eyeliner.

Mariapv ♥ 

skiturHei! Har akkurat komment hjem fra en liten skitur! Var koselig, å har ikke gått på ski på 2 år. Føler det er sikkelig påske å gå på ski å være med familie. Ville ikke vise meg på bildene som dere sikkert ser, haha! har ikke noe sminke på. wehh, har bursdag om 10 timer! Skal feire med bare noen venner, blir koselig. 
Bruker du å gå på ski i påsken?

Mariapv ♥ 

back againHei <3 Har hatt en liten pause fra bloggen. Har ikke gjort så mye, sett serier, twilight maraton og vært med familie! Skal prøve å bli bedre.

Hva har dere gjort i feirien?

Mariapv ♥
 

PHOTO; crying
Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥ 

søndag er søndagHeisan. Søndag er som alle andre søndager, sover lenge, spiser, bare går i chiller klær og sminkefri! Bortsett fra at jeg våknet klokken 8. Sykt irriterende, men jeg sovne i 23 tiden i går. Nå ser jeg bare Grey´s og slapper av!
hva bruker du å gjøre på søndager?

Mariapv ♥ 

svarene på spørsmålsrunden - videoHei! Her er svarene på spørsmålsrunden, stemmen ble litt etter, eller sånn. det er på grunn av at jeg filmer i Photo Booth. Håper du likte videoen, å hvis du lurer på noe mer er det bare å spørre i kommentarfeltet!  


alltid heldig med startbilde..
Hva synes du?


Mariapv ♥ 

ett lite innkjøp


var på Leknes å kjøpte disse skoene på Skoringen for 100 kr. 
Hva synes du? 

Mariapv ♥ 

lørdagHEI ♥ I natt overnattet Celine er! Vi bare snakket å satt på pcen. Det ble tidlig kveld, for begge var sykt trøtt. Hun dro tidlig hjem for hun ble dårlig, så jeg har vært oppe siden klokken 8. Woho! Har akkurat spilt inn svarene på spørsmålsrunden og redigert den, så den kommer senere i dag. Eller så vet jeg ikke hva jeg skal i dag!

Hva skal du i dag?

Mariapv ♥

Latest insta moments

Gidder ikke skrive om alle nå, skal ned å spise fondue, namm! Follow me - Mariavassbotn!

 

Mariapv ♥

outfit 22.03.2013Topp og bukse fra Cubus.
Hva synes du? 

Mariapv ♥

påskeferieHeeeei! E-N-D-E-L-I-G er det ferie. Skal feire bursdagen min så det blir sikkert bra. Har ikke kunne blogget så mye, har hatt en veldig hektisk uke. Har ikke så mye blogglyst nå, kamerae mitt er sykt dårlig, eller linsa! Og selvutløsterfjernkontrollen virker ikke..

Hva skal du i ferien?

Mariapv ♥ 

STEM PÅ ZICO!STEM PÅ ZICO HER!! Trykk på ''Ta meg til duell!'' og stem. 


Har du stemt?
Mariapv ♥

før & etter slettetangHei! Her er noen bilder før og etter jeg slettet håret, ikke så mye forskjell,men hvis jeg sover uten å ha slette håret blir det mye mer krøller over natten. Også har jeg farget håret i dag, vises vell ikke, er bare etterveksen og pitte litt mørkere. Kommer sikkkert ikke til å blogge mye i morgen, eller egentlig hele denne uken. Skal på hospitering, og må ta buss fram og tilbake! Så kommer hjem senere enn vanlig.

Finest før eller etter?

Mariapv ♥ 

Don't cry because it's over, smile because it happened.Mariapv ♥

morgenfuglgod morgen! Er sikkert ikke så mange som er våken nå, jooda! Jeg våknet rundt klokken 8, er helt sykt!! Så sovnet jeg 12 i går. Nå sitter jeg bare å ser på tv og chiller. Har ikke noe å blogge om, så her er noen bilder :D


Når bruker du å våkne i helgene?

Mariapv ♥

SPØRSMÅLSRUNDENå tenkte jeg at jeg skulle sett i gang en spørsmålsrunde! Spør om alt, kommer sikkert til å svare på video hvis dere vill det<3


HVA LURER DU PÅ?

Mariapv  ♥

outfit 16.03.13


alt fra cubus
Hva synes du?

Mariapv ♥

lørdagsmorgenHei ♥ Fikk ikke blogge mer i går! Har ett liv utenom bloggen å. Men var bare med Andrine å så to filmer og koset oss!
john tucker must die ♥
Hva gjorde du i går? 

Mariapv ♥

TGIFHeia bloggen! TAKK GUD DET ER FREDAAG! Senere kommer Andrine å skal overnatte her, det blir sikkert koselig som alle andre gangene! Har egentlig ikke så mye å skrive, men kommer kanskje en videoblogg i dag eller i morgen! her en dagens outfit.Genser fra Bik Bok//Bukse fra Cubus 
Hva skal du gjør i helgen? 

Mariapv ♥

black & whiteHeei :) Skoledagen var helt grei, litt kjedelig da, men er sykt skolelei.. Bra at det er helg i morgen å det er heller ikke så lenge til Påska! da har jeg bursdag wiihh! I hele neste uke skal vi på utplassering, jeg skal to dager på Medier og Kommunikasjon, og en dag på Helse og Oppvekst. Nå sitter jeg bare her og chiller helt. Har også sett gårsdagens episode av Paradise som jeg ikke fikk se. 

Gleder du deg til påska?

Mariapv ♥

outfit 14.03.13
alt fra Cubus
Hva synes du? 

Mariapv ♥

prøve..hm, hvordan skal jeg begynne, hei! Dagen i dag har egentlig gått veldig fort. Har lest til Safa prøve om Mellomkrigstida i morgen, huff hater det..  Ellers så har jeg skrevet på innbydelser til konfirmasjon min, og sett Private Practice! 


Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

WINTERHei ♥ Nesten i hele dag på skolen har vi hatt mat&helse, ganske chill dag. Fikk gå litt tidligere å, så da jeg kom hjem gikk jeg ut å tok litt bilder! Skulle egentlig gjøre det i går, men det snyet sånn. btw fikk ikke blogget i går kveld fordi det var strømbrudd i hele Lofoten og flere steder. Når jeg kom inn, så jeg pretty little liars og paradise hotel, siden jeg ikke fikk se paradise i går. her er noen av bildene som jeg tok, vil ikke ta bilde av meg til bloggen fordi jeg har ikke sminke på, og outfit er bare en joggebukse og en genser.. 
Hva skal dere gjøre i dag?

Mariapv ♥

PHOTO; meg som lita
Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits