follow me♥ Instagram: Mariavassbotn -  her legger jeg ut nye bilder hele tiden.
♥ Weheartit: Mvassb0tn - her finner jeg inspirasjon.
♥ Formspring: Mariavassbotn - her kan du spørre om hva du vill.
♥ Bloglovin: Mariapv - her kan du følge når det kommer nye innlegg.
♥ Snapchat: Mariavass - her kan du snappe med meg, haha.

Mariapv ♥ 

 

hjemme fra jentekveldHei ♥ Har akkurat komment hjem fra jentekveld! Var koselig<3 Vi skulle egentlig se film men brukte sykt lang tid på å finne ut hvordan film vi skulle se så det ble ikke noe av, hadde med kamera men tok nesten ingen bilder.. I kveld skal jeg bare chille,spille gitar og kanskje rydde litt på rommet, hvis jeg gidder haha. Men jeg aner ikke hva jeg skal blogge om, så plis kom med tips!

Hva skal jeg blogge om?
 
Mariapv ♥

jentekveldHei! Har ikke hatt noe å blogge om, og har heller ikke gjort noe i dag, men for en halv time siden fikk jeg vite at jeg skulle i jentekveld/fimkveld! Tror jeg tar med kamera så det blir kanskje noen bilder, men nå må jeg bare skynte meg, tok noen bilder av outfite men fikk ingen brae bilder, haha.

topp fra Cubus//Shorts fra Bik Bok
Bruker du å være på jentekvelder?

Mariapv ♥ 

DO IT YOURSELF shorts


Bukse fra Gina Tricot//Nagler fra Panduro
BTW, kjøpte den bukse for å lage shorts, er så førnyd! Vet ikke helt om jeg skal ta flere nagler, men det var ikke så mange i en pakke.. 
Det er ganske enkelt og lage en bukse til shorts, er bare å klippe hvor kort du vill ha, brette opp kantene som som jeg gjorde eller klippe fint. Ta på noen nagler og da er det en kul shorts. Haha, prøv det! Er veldig gøy, og du er den eneste i HELE verden som har akkurat den shorts. 
Har du laget shorts før?

Mariapv ♥ 

Innkjøpene fra Bodø 25.02.13
Hva synes dere?

Mariapv ♥

Hjemme igjennHei ♥ 
Glemte å blogge i går, haha! Satt å spilte gitar når jeg kom hjem, og har spilt i hele dag. Men nå har jeg akkurat laget en innkjøpsvideo, av det jeg kjøpte i Bodø, hvis dere vill ha det da :) Men jeg skal redigere den med en gang sånn at det blir gjort haha. blogges ♥ 


Har ingen bilder så dere får ett fra en photoshoot!
Har dere lyst at jeg skal legge ut innkjøpsvideon?

Mariapv ♥ 

bodø byHei ♥ Dette er ett veldig haste innlegg, dra til Bodø om en halv time ca. Skal kjøre også ta ferge. Kan ikke blogge, men kommer hjem i morgen. Her er noen bilder jeg tok nettop, ADVARSEL, null sminke!! Men ja, vi blogges :)


Hva skal dere i ferien?

Mariapv ♥

Innkjøp 23.02.13Hva synes dere?

Mariapv ♥

FERIE!TJOHEI! Endelig er det Vinterferie for meg, så sykt delig. Enda bedre å få en 6er på en framføring i naturfag, og få 5 på en prøve i naturfag, made my day ♥ Skal vell ikke så mye i ferien, være med venner, familie (som er på besøk nå), kanskje jobbe litt, også skal jeg til Bodø på søndag! Og skal til kjeveartopede selføgelig.. Jaja, får jo en bodøtur i alle fall. Vet ikke om jeg blir å blogge, men skal prøve å få en videoblogg om produktene jeg bestilte, avbestile foresten det Too faced chocolate, kjøpte noe annet og! Men hvis jeg ikke blogger kan du følge meg på Instagram og Formspring! Mariavassbotn!!


SYKT FJORTIZZ <3 :) x)) :p ;D 
Har du ferie nå?

Mariapv ♥

bestilt!Heia bloggen! Har bare sløvet til Justin Bieber musikk som vanlig. Og så har jeg bestilt to ting fra beautybay.com!
Skulle egentlig kjøpe the balm bahama mama, men det ble Too faced chocolate og Billion Dollar Brows. 
Gleder meg sykt til jeg får det, kommer sikkert ett inlegg om produktene! Mariapv ♥

outfit 05.02.2013Ja, i dag har det hvert en chill dag. Uten om matteprøven da, som jeg selfølgelig hadde glemt, å var på jobb i går så kunne ikke øve heller. Det to siste timene hadde vi svømming, men jeg hadde ikke, så da skulle vi som ikke hadde det, sitte på siden og gjøre lekser. Så skyntet meg hjem og slette håre, tok på en annen genser og gikk ut og tok noen outfit bilder til bloggen! Elskerr at det ikke blir så veldig mørkt fort nå, GLEDER MEG SYKT TIL SOMMERN, da er det lyst hele dagen og varmt! Resten av dagen skal jeg sikkert bare slappe av som vanlig, gjøre litt lekser. Men vi snakkes ♥Genser fra Bik Bok // Bukse fra Gina // Topp fra Cubus // Smikke fra ?

Mariapv ♥

PHOTO; WHITE WINTER


Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥

outfit 02.02.2013
//Tube bh - Lindex// Topp - Bik Bok// Bukse - Bik Bok//

Mariapv ♥

photo;girl

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits