hits

white winterMariapv ♥

Don't cry for a guy, let a guy cry for you. Cause girls give and forgive, but guys get and forget.Mariapv ♥

gratulerer med dagen Andrine
loveyou ♥

0 blogglystjooda, overskriften sier vell alt! Jeg har ikke blogget fordi jeg har ikke noe blogglyst, bruker å være sånn når det er mørkt ute,har bare lyst å sove det bort, haha. Men siden det er mørkt blir det ingen bilder ute, og jeg har heller ikke en vegg der jeg kan ta bilder heller.. på fredagen dro jeg og Andrine (og mamma da) til Bodø, vi var der hele helgen + mandagen. Shoppet ganske mye, og har laget en Bodø video men vet ikke enda om jeg kommer til å legge den ut her :) Men jeg vet ikke om jeg kommer til å blogg fast nå, har liksom ikke noe å blogge om, og har mye lekser osv nå. du kan følge meg på instagram, der legger jeg ut bilder! mariavassbotn!. Men vi snakkes sikkert snart.

ett bilde fra Bodø.

Mariapv ♥

Forgiveness means letting go of the past.Mariapv ♥

dagens antrekkHei<3 Har vært en liten tur på Leknes i dag, bare å handlet mat osv, så har ikke kunnet blogge før nå! har spilt inn spørsmålsrunden, så den kommer i kveld eller i morgen :) Ble ikke noen brae bilder, det er så domt at det blir så fort mørkt her! Så kan ikke ta outfits bilder ute :( Skjorten//Cubus//Bukse//Cubus//Hals//Gina.
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

søndaagHeiaaa :) Nå har jeg akkurat spist og sitter å ser på tour de ski! I dag skal jeg bare slappe av som vanlig, og spille litt hay day og prøve the sims 3 på mac´en!
Hva skal dere gjøre i dag?

Mariapv ♥

Hva heter bloggen din?Heia, har egentlig ikke gjort noe i dag, og skal heller ikke gjøre noe! så da tenkte jeg at jeg kunne lage sånn "hva heter bloggen din?" Hvis du har da, hvis ikke kan du skrive en blogg du leser! Stikker innom alle blogger, kanskje jeg blir fast leser? :)

bilde er fra nyttårsaften for ett år siden!
HVA HETER BLOGGEN DIN?

Mariapv ♥
 

christina aguilera royal desire


89 kr på Cubus
Hva synes du?

Mariapv ♥ 

dårlig blogging!Heei, overskriften sier vell seg selv. På Onsdagen lå jeg hos Andrine, vi hadde det så artig at jeg glømte å blogge, og på Torsdagen dro vi en tur til Leknes, kjøpte bare en parfyme. På fredagen var jeg hjemme fra skolen fordi jeg var syk så da ble det ingen blogging. Og i dag har jeg ikke giddet og orne meg, skal sikkert gjøre det snart, men tror ikke jeg skal gjøre noe spessielt i dag. 
Hva har du gjort de siste dagene?

Mariapv ♥

blablaHei ♥ Vil bare si tusen takk for alle kommentarene! Er forsesten på 5 plass på blogglisten i min komune! Setter pris på det. I går slo jeg av pc å ikke var på mobilen klokken 22, men jeg fikk ikke sove før klokken var halv 6, så jeg sov i to timer! Var litt overtrøtt på skolen i dag ja. Men skal prøve å legge meg tirlig i dag, skal ligge hos Andrine tror jeg. Akkurat nå chiller jeg på Mac´en og ser One Tree Hill  ♥Elsker denne toppen fra Gina!

Hva skal du gjøre i dag?  

Mariapv  ♥

Mitt forbildeJustin Drew Bieber <3 
Jeg har elsket og vært fan av Justin før han ble kjent, jeg bruke å se på videoene han la ut, WITH YOU, forelsket meg helt! Jeg har vært fan av han helt siden da! Er ikke sånn at jeg har alle albumene og plakater over hele rommet, men har hatt det! Har bare en <3 og dere som hater han sånn, skjønner ikke hvorfor. Dere kjenner han jo ikke som person, hvis dere syns at han ikke synger bra. alså hvis dere har en venn som ikke synger så sykt bra, dere går jo ikke å hater den vennen for det? Det blir jo det samme. Jeg liker han ikke bare pga synginga, men mye mer! hvis dere har sett filmen om han, never say never så skjønner dere! <3 Justin er mitt forbilde, og jeg skal møte forbilde mitt 16.april.2013♥ om 105 dager! Jeg gleder meg så sykt! men det som er dårlig er at, det er kanskje den første og siste gangen jeg ser han! Og å være i samme rom, og puste samme luft som han, men kan ikke være så nært han, eller snakke med han er så domt. Kan høre han, og se han på skjermene, kanskje se han litt irl! Men det er bedre enn ingenting!


Hva synes du om Justin Bieber?

Mariapv 

Istid 4Beklager for sen opptatering, men har ikke så mye å blogge om.. Skulle akkurat blogge, men så var det mat og etter det var jeg så slapp at jeg la meg å så en film på pcen. Jeg så Istid 4! Den var bra synes jeg, anbefaler dere å se den :) Huff, skole igjenn i morgen, så jeg må prøve å legge meg tirlig i dag. Men det blir godt å se alle folkene igjenn da.

Her er noen søte screanshot fra filmen ♥
Har dere sett Istid 4?

Mariapv ♥ 

PHOTO; 20132013. Endelig er vi komment til 2013, og 2012 er borte. Håper 2013 blir ett bra, og bedre år en 2012. Det tror jeg også!

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » November 2014 » Oktober 2014 » September 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske blogger