DIY: tie dyed jeansHei ♥ har vært litt fravær fra bloggen, har ikke gjort så mye så det er ikke mye å fortelle om! Har faktisk tie dyed en gammel svart bukse. Resultatet ble bra! Skulle ikke ha brettet bukse før jeg tok strekk rundt, derfor det er svart på framsiden. Har også stripet håret mitt lysere! Her er bilder av buksen og nye hårfargen.

ny hårfargee! 


Hva synes du om buksen? og hårfargen?

Mariapv  ♥

bestilt + outfitHeia bloggen! God sankthansafen. Har vært på Milano med familien og bare slappet av. Har også kjøpt 2 kjoler på nelly.com og 2 piercing på eBay! Gleder meg til jeg får bruket kjole, hvis det blir fint vær da, har bare vært overskyet og regn i flere dager nå.. Har linket kjolene nedenfor, den blåe og svarte var på halv pris! og den rosa va ikke så dyr!

litt av det jeg hadde på meg i dag. Peplum topp fra Bik Bok

                      Kjole til 199,- HER                                                                     Kjole til 149,- HER                

Hva synes du om kjolene?

Mariapv ♥

summerdressHei <3 Skulle bare stikke innom for å si at jeg skal til Bodø i helgen, vest ikke om det blir mye blogging, men det blir det sikkert når jeg kommer hjem på Mandag! 
kjole fra Bik Bok
Hva skal du i helgen?

Mariapv ♥

sheinside
Hei <3 Jeg bare elsker klærne fra http://www.sheinside.com , er så sykt mange fin! Her er noen overdeler fra Sheinside.com <link.
Hva synes du om klærne? 

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits