Latest insta moments

Gidder ikke skrive om alle nå, skal ned å spise fondue, namm! Follow me - Mariavassbotn!

 

Mariapv ♥

Mitt forbildeJustin Drew Bieber <3 
Jeg har elsket og vært fan av Justin før han ble kjent, jeg bruke å se på videoene han la ut, WITH YOU, forelsket meg helt! Jeg har vært fan av han helt siden da! Er ikke sånn at jeg har alle albumene og plakater over hele rommet, men har hatt det! Har bare en <3 og dere som hater han sånn, skjønner ikke hvorfor. Dere kjenner han jo ikke som person, hvis dere syns at han ikke synger bra. alså hvis dere har en venn som ikke synger så sykt bra, dere går jo ikke å hater den vennen for det? Det blir jo det samme. Jeg liker han ikke bare pga synginga, men mye mer! hvis dere har sett filmen om han, never say never så skjønner dere! <3 Justin er mitt forbilde, og jeg skal møte forbilde mitt 16.april.2013♥ om 105 dager! Jeg gleder meg så sykt! men det som er dårlig er at, det er kanskje den første og siste gangen jeg ser han! Og å være i samme rom, og puste samme luft som han, men kan ikke være så nært han, eller snakke med han er så domt. Kan høre han, og se han på skjermene, kanskje se han litt irl! Men det er bedre enn ingenting!


Hva synes du om Justin Bieber?

Mariapv 

heaven is a place on earth
Mariapv ♥

fly..I want to fly off to a little place where no one can find me, where dreams become reality and reality doesn't hurt.

Mariapv ♥

Never..Never look back, Never say no,
Never regret, and Never let go.
Image and video hosting by TinyPic

Mariapv ♥

THIS IS LOVE

Mariapv   

høstbilder


jeg vet at jeg er VELDIG flink og over redigerebildene til de blir stygge! Hahah, har brukt opp 30 dagene på photoshop 3 ganger nå, også når jeg skulle laste det ned igjenn går det ikke! :( Derfor bruker jeg picasa 3 eller http://pixlr.com/express/.. Men nå stikker jeg ut hade, snakkes senere sikkert!
Hva synes du om bildene?

 

Mariapv ♥ 

You never really can fix my heart.instagram
vanlige instagram-mvassb0tn
inspiration instagram-inspomaria
justinbieber instagram-justinbiebernorwaay 
Hva er din instagram? 

 

Mariapv ♥

god morgen norge!


Hva skal du i dag?

Mariapv ♥

hvordan lage flettebølgerGo morgen! Tenkte jeg skulle vise/skrive hvordan jeg får sånn bølger! 1. ta og del håret og lag 5/6 fletter, som som jeg har gjort! 2. ta slettetangen/rettetangen å stryk forsiktig over en og en flette, HUSK at den må ikke være for lenge på en plass! 3. når du har gjort det, ca 3 ganger på hver flette så venter du til flettene er HELT kalde, ikke noe varme. 4. så tar du ut flettene også tar hårspray over hele håre! som det holder seg!

Som ble resultatet, og dere trenger ikke kommenter at dere ser trusen min eller noe sånt, får det er en natt shorts!
Har du prøvd det?

Mariapv ♥ 

HVORDAN BLI EN BEDRE BLOGGER?1.BILDER

Ikke bruk webcamera eller mobiltelefonen! Kjøp et orntlig speilreflekskamera. Ta bilder av små detaljer, ikke bruk så mye blits, jeg bruker nesten aldri det! Ha bilder i alle innleggene på bloggen! Og ikke så mye gammle bilder, ikke la kamera ligge der! Ta bilder.

2.TA BILDER UTE

Hvis du skal ta dagens antrekk,TA DET UTE! Eller photoshoot, lyset blir mye bedre, og da blir bilde det og! (uten blits) Hvis du ikke har noen som kan ta bilder av deg, ta kamerastativ med deg ut!

3.VÆR POSETIV OG GLAD

Ingen vill lese bloggen din hvis du ikke er posetiv eller ikke glad! Smil og vær gla. Tenk POSETIV!

4. REDIGERING AV BILDER

Ikke overrediger bildene dine! Dem skal være natulig og ikke mye farger, mønster eller slikt! Kan godt redigere litt på bildene men ikke for mye.

5. HEADER OG DESIGN

Ikke ha mange forskjellige farger! Det gjør bare bloggen rotete. Ikke bytt header/design HELE tiden! Du kan bruke gratis design, men ikke bytt hele tiden! Headeren MÅ passe inn, det verste jeg ser på en blogg er at headeren er for liten, sånn at bilde kommer flere ganger!

5. SKRIVING

Ikke ha mange " :p <3 :* :) lizzom sæær? OMG!! " osv.. DET ER BARE... Skriv på bokmål sånn at alle kan lese bloggen din. ikke ha mange skrivefeil! Alle har noen, men i hvært innlegg, det mister lese lysen! Ikke bare skriv " i dag har jeg vært på skolen, nå blogger jeg, senere skal jeg ut, i kveld skal jeg se paradis hotel" HALO? huff...

6. ELERS

link til bloggen på facebook! Ha videoblogger,Photoshoot,quotes,spørsmålsrunde,må gjøre video,outfit osv! Ikke blogg for ofte, ikke 4-6 ganger om dagen! det er bare så kjedelig og lese blogger hvis det blogger hele tiden! Ikke blog for skjelden! Minst 1 gang om dagen! Kommenter tilbake, eller kommenter på blogger! Men ikke " hadde satt pris på en kommentar tilbake"! Hør på musikk, se på weheartit, les andre blogger, gå ut og lev livet, FÅ INSPIRASJON! Varier bloggen din! Ikke ha bare outfit hele tiden! osv.. 

LÆRTE DU NOE? HAR DU NOEN TIPS?


Dette innlegget har jeg kopiert fra min andre blogg <http://mvassb0tn.blogg.no/>

Mariapv ♥ 

JUSTIN BIEBER BILETTER!Heeei! På Tirsdagen bestilte jeg og mamma biletter til Justin Bieber konsert Telenor Arena 16.april 2013♥ Vi fikk ett sånn rimi kort, der det sto en kode så måtte vi gå inn på Rimi.no også bestille! Vi bestilte ikke før i 3-4 tiden, så da var Diamond Circle og Golden Circle selfølgelig utsolgt. Egentlig skulle vi ha Diamond Circle, men vi ville ikke risikere å ikke få noen biletter. Så vi tok sitteplasser på tribuen, FELT D, og det er jo rett at med scene så vi får se han ganske bra! JA! jeg er belieber! har vært det helt siden jeg hørte han synge (før han ble kjent) with you-chris brown! HAR TATT EN RING DER HVOR VI SKAL SITTE!

HAR JUSTIN BIEBER T-SKJORTE, BRUKER DEN SOM NATT T-SKJORTE DA! MEN DEN ER HELT DIGG <3

Hoho! redigert selv, kjekk!
Skal du på jb konsert?

 

Mariapv ♥

galaxy

Kjedet meg litt i går, så redigerte disse bildene på Photoshop cs6 ♥
Hva synes du om bildene?

Mariapv ♥ 

lol so true
 


http://lol-sotrue.tumblr.com/ - Haha, hva synes du?

Mariapv ♥

fra bukse til shorts med nagler - igjenn!
Haha, jeg er helt besatt av det! Her har dere før/etter bilder! Vet jeg redigeret bort navelen.. Men uansett, skulle jeg bare si at det bilr kanskje en pause fra bloggen, fordi jeg skal til syden! Natt till neste torsdag! Og kommer hjem uken etterpå! Skulle jo egentlig være i syden nå! I kreta.. Men det ble ikke noe av, så bestilte vi veldig spontant i går! Jeg,mamma og søsteren min, Vi skal til Bulgaria til nessebar! Vi var der før to år siden også! Men nå skal vi på nabo hotellet! Men uansett, vi snakkes kanskje i morgen! 
Hva synes du om shortsen?

Mariapv ♥ 

fra bukse til shorts med naglerHei :) I dag har jeg klippt en bukse til shorts og tatt på nagler! Første gangen jeg har greid og klippt opp en bukse x) Buksen var kort i fotene så da kunne jeg bruke den. Også ser dere at jeg har brettet opp nederst på shortsen, det er fordi da kan jeg bare brette den hvis jeg vill ha den lengre, genialt eller?
Vet ikke helt om jeg skal ha korset, det ble ikke så fint..  Bukse fra BikBok og Nagler fra Panduro. 
Synes du det ble fint?

Mariapv ♥ 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits