fredagskveld

Har hatt en kort skoledag som er herlig ♥ er I dag skal jeg bare være hjemme og slappe av, skal kanskje finne på noe med en venninne senere. Vi får se! Btw, jeg er akkurat ferdig med å se The Vampire Diaries. Så nå er jeg begynt å se Lost, Det er så sykt bra foreløbig. Har liksom sett alle andre serier, bare skriv en kommentar hvis du vill anbefale noen serier! 

- Maria Vassbotn

 

 

sliten
Hei <3 Har vært opptatt i den siste tiden, skjer mye på skolen osv! I dag gikk vi på fjellet.  I morgen er det fotballturnering. Har sett alle sesongene av Pretty Little Liars på under en uke, og nå skal jeg se den første episoden av sesong 4! Gleder meg sykt. 
Ser du PLL?

Mariapv ♥ 

geek at schoolHEI <3 Kom hjem fra skolen for en halv time siden, føles som helg, og vi har fri i morgen siden 10.klasse har eksamen, men må på skole på fredag. Jeg hadde med kamera på skolen, vi hadde sånn filmprosjekt at vi lagde en film! Jeg var nerd, haha! Men nå skal jeg ut å nyte varmen, skal kanskje lage en videoblogg også!

Mariapv ♥

ja, jeg leverJaa, jeg lever! Har ikke blogget på to uker. Har egentlig bare følt at jeg har blogget pga at jeg måtte, og ikke pga at jeg ville. Og det to siste ukene har vært litt av ett stress! Har hatt 3 tentamener, og har konfirmert meg. Har hatt huset fult med familie også. Så har vært mye med dem, og har ikke sittet på pc mye. Men nå er alle tentamene ferdig, og venter engentlig bare på sommeren! Haha, føler jeg bare kommer med klage innlegg, og unnskyldninger for å ikke ha blogget. Men jaja. Har faktisk bestilt ett nytt kamera!! Så blir sikker mye blogging framover. Har kjøpt Canon EOS 600d, + linse 70-300, og en selvutløser fjernkontroll! Så nå blir det blogging. Kom med tips!

Ett av bildene fra konfirmasjon.
Hva har dere gjort i det siste?

Mariapv ♥ 

i dagHei ♥ Nå sitter jeg på skolen å blogger, badass! Rett etter skolen skal jeg og Andrine dra til Leknes. Vi skal spise på Milano også skal vi kjøpe skolesakter til tentamen osv. Kanskje shoppe litt! Kommer ikke til å blogge før i kveld siden jeg er borte derfor blogger jeg nå! Har fått nytt header, hvis dere ser det! Kommer sikkert til å endre det, var bare lei av den andre header! Hvis du er fink å lage header, værsegood!! Trenger ny. Bare kommenter så kan jeg sende deg noen bilder!

 
her er ett bilde fra photoshoote i går!
Kan du lage header?

Mariapv ♥

kirken på en søndagHeia bloggen! I dag er det Søndag, den mest chille dagen i uka! Bruker egentlig å ligge i senga hele dagen å se på serier eller filmer. Men ikke i dag nei! Eller gjorde det til klokken 12. Så Friends With Benefits, bra film! Men siden jeg er komfirimant så måtte vi i kirken i dag. Jeg og Andrine syngte Stay - Rihanna.  Ja, ellers så har det vært sol og fint vær her i dag! Sommer snart, neeida.. Snyer sikkert i morgen :( Men nå skal jeg hoppe i dusjen og "øve" til tentamen på tirsdag, blogges!

Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥
 

takk gud det er fredagHei bloggen! Dagen i dag har vert helt grei, når jeg kom hjem fra skolen, ryddet jeg romme, og litt i huset. Og krøllet håre. Haha, kjedet meg mens jeg venter på Andrine, som kommer snart å skal overnatte. Skal filme innkjøpet fra London i dag, så kommer i løpet av helgen. Skal på noe konfirmasjon greier på Lørdagen, så da blir jeg borte heile kvelden, sykt artig! Jeg har tatt 24294890 bilder med blir ikke fornøyd, så da ble det bare dett under.

Gleder du deg til videoen?

Mariapv ♥

tjoohei
Var sykt i går, så blogget ikke. I dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men skal øve til en matte prøve i morgen og blogge litt! Er ikke en dritt å gjøre her i Stamsund, ingen vill være ute siden det snyer hele tiden.. haha, dette ble et meningsløst innlegg, sorry! skal prøve å komme på noe bedre å blogge om!

Mariapv ♥

mer fokus på skole.Har hvært noe feil med blogg.no osv, så fikk nesten ikke til å publisere forrige innlegg. Har eller ikke noen nye bilder, så dere for klare dere med de! Kommer til å fokuserer mere på skole og venner nå, så vet ikke om det blir så veldig mye tid til blogging, men skal prøve mitt beste. Har heller aldri noe bra å blogge om, så det blir vell mest bare bilder. 
finjoggebuksepia98

Mariapv ♥

søndag er søndagHeisan. Søndag er som alle andre søndager, sover lenge, spiser, bare går i chiller klær og sminkefri! Bortsett fra at jeg våknet klokken 8. Sykt irriterende, men jeg sovne i 23 tiden i går. Nå ser jeg bare Grey´s og slapper av!
hva bruker du å gjøre på søndager?

Mariapv ♥ 

morgenfuglgod morgen! Er sikkert ikke så mange som er våken nå, jooda! Jeg våknet rundt klokken 8, er helt sykt!! Så sovnet jeg 12 i går. Nå sitter jeg bare å ser på tv og chiller. Har ikke noe å blogge om, så her er noen bilder :D


Når bruker du å våkne i helgene?

Mariapv ♥

lørdagsmorgenHei ♥ Fikk ikke blogge mer i går! Har ett liv utenom bloggen å. Men var bare med Andrine å så to filmer og koset oss!
john tucker must die ♥
Hva gjorde du i går? 

Mariapv ♥

black & whiteHeei :) Skoledagen var helt grei, litt kjedelig da, men er sykt skolelei.. Bra at det er helg i morgen å det er heller ikke så lenge til Påska! da har jeg bursdag wiihh! I hele neste uke skal vi på utplassering, jeg skal to dager på Medier og Kommunikasjon, og en dag på Helse og Oppvekst. Nå sitter jeg bare her og chiller helt. Har også sett gårsdagens episode av Paradise som jeg ikke fikk se. 

Gleder du deg til påska?

Mariapv ♥

prøve..hm, hvordan skal jeg begynne, hei! Dagen i dag har egentlig gått veldig fort. Har lest til Safa prøve om Mellomkrigstida i morgen, huff hater det..  Ellers så har jeg skrevet på innbydelser til konfirmasjon min, og sett Private Practice! 


Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

Hjemme igjennHei ♥ 
Glemte å blogge i går, haha! Satt å spilte gitar når jeg kom hjem, og har spilt i hele dag. Men nå har jeg akkurat laget en innkjøpsvideo, av det jeg kjøpte i Bodø, hvis dere vill ha det da :) Men jeg skal redigere den med en gang sånn at det blir gjort haha. blogges ♥ 


Har ingen bilder så dere får ett fra en photoshoot!
Har dere lyst at jeg skal legge ut innkjøpsvideon?

Mariapv ♥ 

0 blogglystjooda, overskriften sier vell alt! Jeg har ikke blogget fordi jeg har ikke noe blogglyst, bruker å være sånn når det er mørkt ute,har bare lyst å sove det bort, haha. Men siden det er mørkt blir det ingen bilder ute, og jeg har heller ikke en vegg der jeg kan ta bilder heller.. på fredagen dro jeg og Andrine (og mamma da) til Bodø, vi var der hele helgen + mandagen. Shoppet ganske mye, og har laget en Bodø video men vet ikke enda om jeg kommer til å legge den ut her :) Men jeg vet ikke om jeg kommer til å blogg fast nå, har liksom ikke noe å blogge om, og har mye lekser osv nå. du kan følge meg på instagram, der legger jeg ut bilder! mariavassbotn!. Men vi snakkes sikkert snart.

ett bilde fra Bodø.

Mariapv ♥

søndaagHeiaaa :) Nå har jeg akkurat spist og sitter å ser på tour de ski! I dag skal jeg bare slappe av som vanlig, og spille litt hay day og prøve the sims 3 på mac´en!
Hva skal dere gjøre i dag?

Mariapv ♥

dårlig blogging!Heei, overskriften sier vell seg selv. På Onsdagen lå jeg hos Andrine, vi hadde det så artig at jeg glømte å blogge, og på Torsdagen dro vi en tur til Leknes, kjøpte bare en parfyme. På fredagen var jeg hjemme fra skolen fordi jeg var syk så da ble det ingen blogging. Og i dag har jeg ikke giddet og orne meg, skal sikkert gjøre det snart, men tror ikke jeg skal gjøre noe spessielt i dag. 
Hva har du gjort de siste dagene?

Mariapv ♥

God nyttårsaftenHeei <3 Tusen takk for forslag på det forrige innlegget! Vet det var noen som hadde kommentert "stygt" men jeg bryr meg ikke, jeg vet hvem det var også. Men jaa, i dag sto jeg ikke opp før klokken var 1, min døgnrytme, og vi skal på skolen om 2 dagen (?) gleder meg.  God nyttårsaften, holder på å finne va jeg skal ha på meg, tror ikke det blir noen kjole på meg i år, bare en bukse å en fin topp sikkert! Dere får se senere! Nå må jeg rydde rommet og orne meg. haha, hører det begynner å smelle allerede nå! sminkefri osv.

Mariapv ♥

updateHalo bloggen. Det er en stund siden jeg har blogget! sorry for det, blir sikkert mer nå, håper jeg! Har veldig mye å fortelle i alle fall! Kan vell begynne at jeg har farget håret, det er mørkt og litt rødskjær. Også som dere sikkert vet så har jeg fått iPhone 4, og i går kjøpte jeg MACBOOK PRO 13"!!♥♥♥♥  Er så sykt forelsket! Betalte alt selv, den kostet rundt 10.000 kr! Den var på salg til 8.500 men jeg må ha sånn forskiring, og den kostet 1.600 i 2 år. Lykkelig!! Så da blir det sikkert mer blogging og videoblogging! Har akkurat lastet ned PhotoShop cs6 og har iMovie på macen så da blir det bra! 
I jula har jeg bare chillet med venner og familie, har bare hatt på chille klær og sett filmer ♥Hva har du gjort i jula?

Mariapv ♥

fridaaaayåhh, deilig med helg! Skulle egentlig på ett juleball, men det ble ikke noe av, så da skal jeg heller rydde romme mitt, det trengs, haha. Skal prøve å orne litt på bloggen i kveld eller i helga, men kan ikke love noe. Har egentlig ingenting å blogge om akkurat nå, men hvis dere vil vite det, så sitter jeg på rommet mitt i senga med pc, og dyna oppå meg for det er så kaldt, og hører på musikk! - Kjedelig liv ja! Men skal prøve å ha en blogghelg, men dere vet hvordan jeg er, men har ikke planer så langt så blir sikkert litt blogging! Huff, merka att dette innlegget var veldig random og kjedelig derfor avslutter jeg med noen bilder.Hva skal du gjøre i dag?

Mariapv ♥

syyk :sHei ♥ I dag er jeg hjemme fra skolen, hadde feber, sykt ondt i halsen og tett i nesen i går morgen, men de ble værre på kvelden. Har ikke så mye feber som i går, men litt! Haha, da slipper jeg RLE prøven, neeida, må nokk ha den senere! Btw jeg og Andrine skal til Bodø på mandagen til kjeveortoped. Det blir sikkert bra <3 skal ikke shoppe så kjempe mye, eller det blir sikkert en del, som alltid! Vi har norsk tentamen på mandagen, så vi må ta den senere også :(


Bruker du å være syk ofte?

Mariapv ♥

raindaysHvordan begyne ett innleg? hehe, ikke vet jeg. Hei   
I går hadde jeg en pause, var på konf.undervisning rett etter skolen, så dro jeg til Celine :) I dag har jeg sovet,og ikke gjort mye. Skulle vell ha gjort litt lekser også senere skal jeg ut å jogge om det ikke regner som det har gjort nå de siste ukene! Blir sykt lei..
Regner det der du bor?

Mariapv  

sliten..Hallo bloggen! Sorry at jeg ikke har blogget så bra i dag, men har bare vært sliten og trøtt. Og sov i 8 timer i natt, og når jeg kom hjem sovnet jeg klokken 3 og våknet halv 5. Samme i går, men da sov jeg til 6. Og nå er jeg helt trøtt. Har vert ute sammen med Regine, Hanna, Rikke og Martin, og inne hos Regine da. Koselig! Og nå sitter jeg å ser på Privat Praksis! og skal snart sove.. Men vi snakkes senere, brukte VELDIG langt tid på dette innlegge fordi jeg holder på å sovne!//bildene er fra i går.
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥ 

Fin lørdagskveld!Hei ♥ I dag har jeg ikke gjort så mye, eller jeg har overført over 6000 bilder fra gammel pcn til minnekort og minnepinner. Ellers så har jeg filmet litt, nesten alle bildene et tatt fra en film, uten dem hvor jeg smiler på. Men her ser dere hvordan jeg ligger/sitter når jeg er på pc! haha, får ofte høre "herreguud maria, kordan e dæ du ligg?" osv. Og i dag fant jeg ut at jeg fikk til å ta foten over hode :) men jaja, kommer sikkert en videoblogg i morgen! Men nå må jeg legge meg, skal i kirken i morgen :))

 Hva har du gjort i kveld?

 

Mariapv ♥

kosekveld!Hei♥ 
I dag skulle jeg møte Therese på joker, så var vi der en stund, så gikk vi til skolen bare får å gå en tur å prate! Så hentet vi pc'en min å gikk til henne. Vi skulle liksom kose oss med blogging å film! Men så kom plutselig Martin og Torben inn. Så så vi Material girls, men ingen så egentlig, før Therese blogget. Og martin satt å spillet the sims på pc min! Etter en stund ble vi lei så vi gikk til joker og møtte noen folk! Her er noen bilder som ble tatt med Therese sitt kamera!


søta til venstre!

fotogen eller hva?

tnåw, glad i deg Martin! <3
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥
 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits