sommerferieHEI ♥ Da har jeg endelig sommerferie!! Tenk det, har ventet ett helt år på dette, og om høsten begynner jeg i 10. klasse. Gru gleder meg. Fikk sommerferie i går. Hadde en liten avsluttning på skolen, jeg og Andrine syngte Someone like you og andre fra andre klasser syngte og! Så så vi film og bare koset oss! Har ikke planlakt noe spessielt i sommer, men vi får se! blir normal blogging framover. 

rent speil.
Har du sommerferie? og hva skal du gjør i sommer?

Mariapv ♥ 

collage fra helgen
♥ chiller hjemme dagen vi dro til Bodø. ♥ sliten etter all shopping. ♥ når jeg kom hjem. ♥ flybiletten (venter på flyet.) ♥ kjøpte cola der det står share a coke with Kjekken siden dem ikke har mitt navn :( ♥ har på plater som jeg må ha i 2 år.. ♥ soover. ♥ Drikker Smoothie. ♥ Dro på kino å så After Earth når jeg kom hjem.
tok ikke med kamera til Bodø, så lagde en collage med iphone bilder fra helgen!
Hva har du gjort i helgen?

Mariapv ♥

min 17.MaiHeeei <3 Jaa, 17. Mai i går! Var nesten 20 grader her i Lofoten, og sol å fint vær. Var varmt med bunad. Jeg gikk i tog, etter på spiste jeg kake på skolen, var der ikke lenge før jeg dro hjem. Tok noen bilder i bunaden hjemme, også spise middag. Senere på kvelden gikk jeg og Andrine på fjellet! Kattberget, faktisk det fjellet som er i bakgrunn på bilde! Var en helt grei 17. Mai, ikke den besta daa.

Nå ser jeg på Beauty and the Geek på TLC! Har ingen planer i dag så vi blogges vell senere <3


Hvordan var din 17. Mai?

Mariapv ♥

gratulerer med dagen norgeGRATULERER MED DAGEN NORGE! <3 Nå sitter jeg her med maccen på fanget, har sminket meg, har slettet håre, så ikke noe stress! Skal gå i tog halv 11, enda en stund til! Skal se en nye episode av Beauty and the Beast! Er helt hekta. Slenger med noen bilder fra konfirmasjonen min, siden jeg ikke har tatt på bunad enda! Snakkes senere, kos dere vidre!
Feirer dere 17. Mai?

Mariapv ♥

langhelgHei <3 Nå er det endelig helg! Helt til Onsdagen for meg, er jo fridag i morgen og på Mandagen, så skal jeg til Bodø på Tirsdagen! Eller drar på Søndagen trur jeg. Så er det 17.Mai i morgen ♥ Elsker 17. Mai! håper det blir fint vær. Skulle prøve å ta noen bilder, men ble ikke bra, sminkefri og joggebukse.. Ellers skal jeg bare chille, som vanlig! Snakkes


Gleder dere dere til 17. Mai?

Mariapv ♥

LondonHei <3 har ikke kunnet blogge får har ikke macen med, å har egentlig heller ikke hatt tid! Har shoppet mye, oxford street osv! Har vært på madame tussauds i dag! Det regnet den første dagen,og i går, men nå er det 20 grader ca ute og sol! Men nå skal vi kanskje i parken siden det er så fint vær! Hade :)

pakkepakkepakke


Hei, denne uken har vert veldig hektisk, har gjort ferdig en to ukersplan med lekser på 2 dager! Har pakket til London, dra i morgen etter skolen, å skal overnatte på Evenes, så stå opp klokken 6 på morgen. Så til Oslo, så til London. Haha, kan desverre ikke blogge når jeg er i London, skal ikke ha med pc, og mobilblogging blir vell kanskje ikke så bra, men du kan følge meg på instagram, kommer sikkert til å legge ut bilder der! Mariavassbotn. Kanskje det kommer ett innlegg i morgen før jeg drar, men er ikke sikkert! 
Har du hvert i London før? 

Mariapv ♥ 

om 1 ukeHei<3 Tenkte at jeg skulle skrive litt om hva jeg skal om en uke!! LONDON, jaa! Gleder meg så sykt, har aldri vært dær, så det blir sikkert bra. Skal kjøre til Evenes i dag akkurat om en uke, så da er jeg i London, fredag,lørdag,søndag og Mandags kveld. Etter jeg har vært i London drar vi til Oslo, og skal på Justin Bieber konsert den 16! Husker når det var 200, og 100 dager til Justin Bieber, men nå er det bare 12 dager, og 7 dager til jeg dra til London!! Skal shoppe mye! 


 Har du hvert i London før? Har du noen reisetips?

Mariapv ♥ 

birthday girlHei ♥ Så dere det fine innlegge som Eline hadde skrevet? Ble kjempe glad! JAA, da er jeg 15år!! OMG LIkssomm<3 ikke fjortis lenger nei. Har vært en tur på Leknes å kjøp inn små saker til bursdagen. Skal ha sånn voksen bursdag å, så de kommer klokken 4. Og senere kommer venner klokken 9. Fikk frokost på senga i dag, så utrolig herlig! Har også fått noen veldige fine bilder på facebook og en video<3 make my day!
Hva skal dere i dag?

Mariapv ♥

skiturHei! Har akkurat komment hjem fra en liten skitur! Var koselig, å har ikke gått på ski på 2 år. Føler det er sikkelig påske å gå på ski å være med familie. Ville ikke vise meg på bildene som dere sikkert ser, haha! har ikke noe sminke på. wehh, har bursdag om 10 timer! Skal feire med bare noen venner, blir koselig. 
Bruker du å gå på ski i påsken?

Mariapv ♥ 

back againHei <3 Har hatt en liten pause fra bloggen. Har ikke gjort så mye, sett serier, twilight maraton og vært med familie! Skal prøve å bli bedre.

Hva har dere gjort i feirien?

Mariapv ♥
 

påskeferieHeeeei! E-N-D-E-L-I-G er det ferie. Skal feire bursdagen min så det blir sikkert bra. Har ikke kunne blogget så mye, har hatt en veldig hektisk uke. Har ikke så mye blogglyst nå, kamerae mitt er sykt dårlig, eller linsa! Og selvutløsterfjernkontrollen virker ikke..

Hva skal du i ferien?

Mariapv ♥ 

bodø byHei ♥ Dette er ett veldig haste innlegg, dra til Bodø om en halv time ca. Skal kjøre også ta ferge. Kan ikke blogge, men kommer hjem i morgen. Her er noen bilder jeg tok nettop, ADVARSEL, null sminke!! Men ja, vi blogges :)


Hva skal dere i ferien?

Mariapv ♥

FERIE!TJOHEI! Endelig er det Vinterferie for meg, så sykt delig. Enda bedre å få en 6er på en framføring i naturfag, og få 5 på en prøve i naturfag, made my day ♥ Skal vell ikke så mye i ferien, være med venner, familie (som er på besøk nå), kanskje jobbe litt, også skal jeg til Bodø på søndag! Og skal til kjeveartopede selføgelig.. Jaja, får jo en bodøtur i alle fall. Vet ikke om jeg blir å blogge, men skal prøve å få en videoblogg om produktene jeg bestilte, avbestile foresten det Too faced chocolate, kjøpte noe annet og! Men hvis jeg ikke blogger kan du følge meg på Instagram og Formspring! Mariavassbotn!!


SYKT FJORTIZZ <3 :) x)) :p ;D 
Har du ferie nå?

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits