ny header
Hei <3 har endelig fått ny header! Den som jeg hadde sist, var bare midlertidig. Tonje (link) har laget den! Hun har laget en anne som jeg også har hatt, veldig fornøyd! Bare spør henne om hun kan lage header til deg, så får du sikkert!
Hva synes du om headeren?

Mariapv ♥

nytt designHei, nå har jeg brukt laang tid på å få nytt design, ble førnøyd! Har ikke akkurat en header da, men den var så liten så det hadde ikke vært plass til ett bilde heller. Er en stund siden jeg har blogget, har ikke hatt noe å blogge om. Og har ikke skjedd noe spessielt heller. 
Hva synes du om design? 

Mariapv ♥  

tjuesjetteiåttende'

hva synes du om header?

Mariapv ♥

ny header!
Tok sykt langt tid, hele kvelden.. Jaja, hva gjør man vell ikke for bloggen? sorry for lite blogging, men det har vært så fint vært så det må bare nytes til vi begynner på skolen på Mandagen :)
Hva syns du om header?

 

Mariapv ♥

nytt designH E I  B L ♥ G G E N ! 

I går kveld ornet jeg ett nytt design. Tok lang tid,og headeren fikk jeg ikke fikset før nå! Så hva synes dere?
I går var jeg litt sammen med Tirill & Rikke, vi var bare utfor joker/shell. Så dro jeg og mamma til Leknes på sentre, det var sånn natt opent, med mye på salg. Men jeg fant ingenting, eller vi kjøpte litt saker til konfen min! Over ett halv år til. I dag har jeg ikke gjort noe! Har ikke ornet meg en gang, nesten alle vennene min er borte så.. Det er ikke noe å gjøre.

Hva synes du om design'e? :)


Mariapv ♥ 

ny headerHar laget en liten header i dag, vet ikke om jeg kommer til og ha den, men kanskje! Bildene på header er tatt fra photoshoote i går hvis noen lurte :)

Hva synes du om den nye headeren?

Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits