192192 dager siden jeg har skrevet ett ord eller ett inlegg på denne bloggen. Akkurat når jeg hadde fått sommerferie, og når er juleferien over. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg har ikke blogget, har mister all inspirasjon og motivasjon. Har vært syk i sommerferien og nå, har ikke vært så lett. Har laget en collage av bilder siden sommeren. Vet ikke om jeg begynner og blogge eller noe sånt, men hvis dere savner meg kan dere følge meg!
Instagram - Mariavassbotn § Twitter - Mvassb0tn § Youtube - mvassb0tn

 

2013 har vært ett bra år men minner <3 håper 2014 blir bedre!

- Maria Vassbotn

sundayHeei <3 Bursdagen i går var bra, vi kose oss med pizza,brus,musikk! Har ikke blogget i dag som dere sikkert ser. Har sett Istider 3 med familien og bare chiller. Skal til Bodø i morgen, å være dær til Tirsdagen, vet ikke helt om jeg kommer til å blogge, kanskje jeg lager noen forholdskrivde innlegg i dag, så får jeg bare noen til å poste dem :) Men nå skal jeg forsette å se Pitch Perfect, så snakkes vi!

Her er ett bilde fra i går som jeg tok på Photo Booth. 
Hva skal du gjøre i dag?

Mariapv ♥

never give upRandom

slutter å blogge?Jepp,dere leste riktig.. Har ikke noe blogglyst. Har ikke lyst til å blogge, har lyst å ha en blogg som dere leser da, men jeg føler ikke at jeg er klar for det akkurat nå.. Lekser, skole.. Må fokusere på det, og når jeg ikke er på skolen eller gjør lekser er jeg med venner å familie, og det er viktig for meg. Så derfor velger jeg å skyve bloggen litt bort fra livet mitt nå, høres kanskje litt domt ut, men det er sant. Jeg slutte ikke HELT å blogge da, kommer kanskje noen innlegg av og til. Hvem vet? Snakkes ♥

 Mariapv ♥

nattinatt!
Jippi, skolen i morgen :)))

Mariapv ♥

Savnet meg?Nei, tror ikke det. Ser at jeg har mistet over 300 lesere eller noe sånt, men jaja! Dro en spontan tur til Sverige med tante,onkel og søskenbarnene mine! Har vær i byske havsbad i 9 dager, kom til norge i går, og i dag til bodø! Har kjøpt ny linse til kamera fordi min ble ødelakt, klær, også har jeg vært på ikea å kjøpt noe der! Innkjøpet kommer når jeg kommer hjem igjenn. Har ikke hatt nett før nå, og dette er mobilblogging, så det blir bedre når jeg kommer hjem :) savnet meg? (a)

fin overskriftHei :) 
I natt fikk jeg ikke sove før halv 8, og siden jeg våknet har jeg sett på Privat Praksis. Koselig! Senere skal jeg kanskje til Elinesnuppa en tur! Lenge siden sist nå. Og i går så jeg og mamma The karate kid,den er så søt!

Hva skal du i dag?

Mariapv ♥
 

Borte bra,hjemme best!Hei :) eg har glømt og blogge! Jeg kom hjem i går da, så var jeg med Andrine og bare chillet. Og i natt overnatter hun hos meg! Vi har vært ute til en venn og bare chillet forran pcene! Men vi blogges senere, må vell få lit søvn :)

chille søndagHei♥ I dag har jeg bare chillet og spillet the sims 3! Også har jeg spist smoothie :) Bra med fri i morgen, kanskje jeg svarer på spørsmålsrunden da! eller senere idag.


Usminket, litt syk & nydusjet, heerlig!
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥

SPØRSMÅLSRUNDE!jippi! SPØRSMÅLSRUNDE! Da setter jeg i gang en spørmålsrunde, spør så mye dere vill! Kanskje det blir videoblogg, må bare vente til jeg er frisk :) 


Hva lurer du på?

 Mariapv ♥

dagen i bilderDet nederste er fra i går!
Hva har du gjort i dag?

Mariapv ♥ 

Sol ute, sol inne
Sol ute, sol inne.
Sol i hjertet,
Sol i sinnet,
Sol, bare sol.
//bilder fra sommeren 11/10
Har dere sol?

Mariapv ♥ 

00:00 make a wish00:00 make a wish

Mariapv  ♥ 
 

ny bloggHeia, da har jeg laget denne bloggen, for tanker,følelser, bilder og quotes! Den "normale" eller vanlige bloggen min heter http://mvassb0tn.blogg.no/ men jeg blogger ikke så mye akkurat nå. Men i alle fall, dette er en blogg som jeg kommer til og blogge på når jeg er i humør, dette blir ikke en normal blogg da, men en bilde/følelse blogg! vet ikke om jeg kommer til og oppdatere så mye, men vi får se!
 
haha, søt bilde må jeg si!
Hva synes du om den "nye bloggen"?

 Mariapv ♥

Les mer i arkivet » September 2014 » Juli 2014 » Mai 2014
Maria Vassbotn. 16 år fra Lofoten.

For kontakt:
maria-vass@hotmail.com Norske blogger


Norske bloggerhits